Dün yumurtlayan dişimin erkeği hasta sanırım:( yardım lütfen!

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İki yavrusu olan çiftimin dişisi dün yeniden yumurtladı yavrularda baktım yem kırıyor ayırdım dün bugünde baba kuşun gagasına yemler yapışmıştı dikkatimi çekti biraz inceledim sürekli uyukluyordu yuvaya girip orada uyuyordu çıkmıyordu ishalide var sanırım ayrı kafese koydum 3 saat dışkılamasını bekledim yem yiyor ama dışkılamadı 3 saatte bende poposuna zeytinyağı sürdüm ağzınada bir damla damlattım suyunada baytril koydum ama su içitiğini görmedim henüz başka ne yapabilirim acaba hastalığı ne olabilir sizce???

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
dışkılaması durduysa ishali geçmiş olabilir.bünyesi düzelsin tekrar dışkılamaya başlar.sıcak bir odada beslemeye devam et.iyileşir inşallah, geçmiş olsun.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İshal olduğundan emin olamadım ki poposu kirli acaba ishalmi diye bakacaktım ama bir türlü dışkılamadı.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu sabah baktım su damlası şeklinde açık sarı dışkılamış yem yiyor ama sürekli kafesin dibinde uyukluyor. Yokmu yardımcı olabilecek kimse:(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler kuş bugün öldü :( Bir günde dünden bugüne ne olduğunu bile anlayamadan öldü :(:(:(  :'(

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
bu kuşlar hasta oldumu malesef pek birşey yapılamıyor.bundan önce de yorum yazmıştım ama gitmemiş :S,buna benzer 1-2 tane daha öyle oldu.
geçmiş olsun,sıkmayın canınızı..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkürler Faruk Bey bir siz birde Behsat Bey ilgilendi konuyla eskiden bu sitede insanlar birbirine yardımcı olurdu şimdi kimse ilgilenmiyor herkes almak satmak kaygısında yazık ki :(( Üzülüyorum çünkü dişi yumurtlarken kaybettik erkeği dişide yalnız kaldı hep yuvalıkta ama sanırım yumurtalara yatmıyor :(

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
fazla ürkütmeyin belli olmaz belki bakar yavrulara, 7-8 gün sonra yumurtaları ışıkla kontrol edersin.baltın boşlar onları atar yanına kızışmış bir erkek atarsın

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim bilmiyorum benmi geç farkettim acaba hastaydıda ama hergün defalarca bakıyorum farkederdim diye düşünüyorum hastalık hızlı ilerledi belkide. Yapacak bişey yok :(