Durumu ağır ilaca şaşırdım

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Suan tunekte zor duruyor yemi onune koyup ben yediriyorum ishali var onceden coxidin kullandim 3 gun ama gecer gibi oldu gecmedi nidazolda kullandim gecmedi bu sefer sulfamezatin kullanin diyorlar.dunde neoteramisin aldim Allah askina ne veriyim ben bu kusa ilaci
Neoteramisine devammi ediyim coxidinmi kullaniyim sulfamezatinmi aliyim yardimci olur durumu cok kotu

http://i.hizliresim.com/pz24DL.jpg

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Kuş artık ilaçtan çökmüş. İlaç fayda etmez. İlacı kesip E vitamini takviyesi ile önce kuşu yaşatmanız lazım.
Artık antibiotik vermemeniz lazım. Kuş toparlansın. Sonra tekrar bakarsınız duruma göre bence veterinerlik olmuş.

Önder AYYILDIZ

Yeni Üyemiz
Adı
Önder
Soyadı
AYYILDIZ
Ayhan abiye katılıyorum kaç gündür forumda da takip ediyorum ilaçtan ilaca hayvani bu kadar kotulestiren belki de bu kadar çok ilaç olmuştur. Yapmanız gereken aspur patates verip ishal ilacının ardından probiyotik ve vitamin takviyesi yapmaktı.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
E vit Se diye bir ilaç var o olabilir veya Topkim Supravit var. 1 hafta kullanın kuşunuz ayaklansın.

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
E vit Se diye bir ilaç var o olabilir veya Topkim Supravit var. 1 hafta kullanın kuşunuz ayaklansın.
Allah sizden razi olsun farkettirmeseydiniz ilaca devam edecektim.yarin sadece o vitaminden alip verecegim ek olarak aspur ve probiyotikte veriyimmi yoksa sadece vitaminmi onerirsiniz

Selahattin Eyyubi

Yeni Üyemiz
Adı
Selahattin Eyyubi
Soyadı
POLAT
ishal e tek çözüm . Genta 80mg ampul . eczanelerden temin edip 1 ampulu suluğa koyunuz halsizlik isal hastalık birşey bırakmaz

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Selahattin Eyyubi' Alıntı:
ishal e tek çözüm . Genta 80mg ampul . eczanelerden temin edip 1 ampulu suluğa koyunuz halsizlik isal hastalık birşey bırakmaz
Bi ampul çok değil mi, ben de kullanıyorum ama suluga 5 damla falan yapıyorum. Sizin uygulama nasıl

Fatih Çevik

Selahattin Eyyubi

Yeni Üyemiz
Adı
Selahattin Eyyubi
Soyadı
POLAT
ben 1 ampulu 1 suluğa boşaltıyorum. 2 gün boyunca onu içiyor 2 günün sonunda 3 gün vitamin takviyeli su sonrası taze su . kuşun su içiçek durumda değilse şırınga ile ağzına az sıkabilirsin

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Çağlayan GÜVEN' Alıntı:
Allah sizden razi olsun farkettirmeseydiniz ilaca devam edecektim.yarin sadece o vitaminden alip verecegim ek olarak aspur ve probiyotikte veriyimmi yoksa sadece vitaminmi onerirsiniz
Hem vitamin hem mama hem probitik daha iyi olur. Umarım bugün toparlamıştır. Şu an sadece yaşatmaya çalışın.

Resul OZYAMAN1

Yeni Üyemiz
Adı
Resul
Soyadı
OZYAMAN
Vitamin takviyeli su derken ne veriyonuz bende yeni vitaminler arıyorum da :) Bu arada kuşun en başından beri bakıyorum bence sadece vitamin ve probiyotik takviyeye ihtiyacı vardı antiboyotikten çokmuş sanırım Kuruma belirtileri var mı kuşta ?