DÜŞÜNCENİZ ?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
evet üstadlarım şimdi benım cift e mama,havuc,mayalı ekmek karısımı yapıp verıyorum 2 kere verdım baya kızıstılar yuvalıktan kacan dısı  yuvalıkta duruyor artık bılmıyorum bunun nedenı ne eşeliyor çiftleştiklerini gormedım erkek gırmıyor erkek hala urkek dısı yuvanın ıcınde erkek dısardan kur yapıyor :D bu dogalmı yavru alırmıyım ? saat 1 de okula gıdıyorum 9da uyanıyorum ara ara gıdıp bakıyorum dısı ya yuvada yada yuvalıgının kapısında duruyor ama erkek hala yaklasmıyor

BUDA FOTOĞRAFLARI 11.01.2013

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Sen çok rahatsız etme yavaş yavaş işler rayına girerde yavru alırsın inşallah hayırlısı olsun..

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Dişi kendine yuva hazırlığı yapıyor sonundada yüzünü güldürecek haberi alacaksın

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Mayalı ekmek derken?
mayalı ekmek derken mayalı ekmek bıde kızartım ben onu ev ekmegı veya evde yapılan bır ekmek degıl uretımhanesı olan bır abıden aldım onun destegıyle mama ve o mayalı ekmegı aldım o verdı daha dogrusu 2 kere verdım yuvaya gırmeye basladı artık haftada 2 kere verıyorum

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
evet üstadlarım şimdi benım cift e mama,havuc,mayalı ekmek karısımı yapıp verıyorum 2 kere verdım baya kızıstılar yuvalıktan kacan dısı  yuvalıkta duruyor artık bılmıyorum bunun nedenı ne eşeliyor çiftleştiklerini gormedım erkek gırmıyor erkek hala urkek dısı yuvanın ıcınde erkek dısardan kur yapıyor :D bu dogalmı yavru alırmıyım ? saat 1 de okula gıdıyorum 9da uyanıyorum ara ara gıdıp bakıyorum dısı ya yuvada yada yuvalıgının kapısında duruyor ama erkek hala yaklasmıyor

BUDA FOTOĞRAFLARI 11.01.2013

bu arada fotoğraf yukledim Yorumlarınızı beklıyorum