DUVARA ÇARPMA

atemoon

Yeni Üyemiz
Adı
kürşat
Soyadı
sasa
KUSURA BAKMAZSANIZ Bİ SORUM OLACAK. Konu yeni diye sormak istiyorum
bu gun 1 aylık muhabbet kusu aldım tam bilmiyorum ama 3 gün önce ayrılmıs annesınden eve getirdiğimde kafesinden cıkardım odayı tanıması icin biraz uctuktan sonra beton duvara kafasını çarptı ve koltugun uzerıne düştü bi süre hareketsız kaldı sonra kanatlarını felan oynatmaya basladı ama ayaklarını oynatamıyor veterinere götürmeli miyim cevap veren olursa sevinirim confusedtw

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bu gün dursun beyin sarsıntısı geçirmişse düzelir yarın düzelmezse veterinere götürün ayrıca çok yanlış yapmışsınız yeni elınan hayvan en az 1 hafta kafesten çıkarılmaz ortamı kafesinde olsada tanır

atemoon

Yeni Üyemiz
Adı
kürşat
Soyadı
sasa
Birkaç yerde okudum öyle yazmıslardı ama dedıklerı gıbı olmuyormus bundan sonra daha dikkatli olacagım. 5 saate yaklastı olay olalı ama hala ayaklarının uzerıne kalkamıyor neden aceba

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
beyin sarsıntısı geçirmiş yada omur ilik zedelenmiş olabilir çok kötü çarpmış ozman

atemoon

Yeni Üyemiz
Adı
kürşat
Soyadı
sasa
aynen ucarken birden carptı asagı koltugun uzerıne dustu bi sure hareket etmedı sonra kanatlarını felan oynattı ama ayaklarının uzerıne kalkmıyor vicdan azabı yasıyorum keske bırakmasaydım diye