DUYURU...! http://www.tkkkf.com/kucuk-evcil-hayvan-satisi-yasagi

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Küçük Evcil Hayvan Satışı Yasağı
Sayın üye ve yetiştiricilerimiz

Tarım Bakanlığı yayınladığı genelgede 2014 yılının Mart ayından itibaren yarışma ve Petshoplarda her türlü küçük evcil hayvanların yani kanarya,muhabbet kuşu vb.gibi kuşların satışını yasaklamıştır,buna göre tedbir almanızı önemle duyururuz.

T.K.K.K.F Yönetim

http://www.tkkkf.com/kucuk-evcil-hayvan-satisi-yasagi

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
PEDERASYON HATASINI ANLAYİP  TEKRAR DÜZENLEME YAPTİ..!!!

Bileziksiz Küçük Evcil Hayvan Satışı Yasağı
Sayın üye ve yetiştiricilerimiz

Tarım Bakanlığı yayınladığı genelgede 2014 yılının Mart ayından itibaren yarışma ve Petshoplarda her türlü küçük evcil hayvanların yani kanarya,muhabbet kuşu vb.gibi BİLEZİKSİZ kuşların satışını yasaklamıştır,buna göre tedbir almanızı önemle duyururuz.

T.K.K.K.F Yönetim

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
evde uretım yapanlar içinde geçerlimi bu resmiyet.  Petshoplarda vergiye tabi resmi bir kayıtları var yanı olmayanlarda bunu uygulamak zorundamı :D

BERK KIRCI

Üyemiz
Web sitesi
www.forumuhabbet.com
Bu düzeltmeyi yaptığı iyi olmuş. öbür türlü tam bir saçmalık olacaktı. Şimdi üretici belgesi olanlara verilecek bilezikler heralde . ee onlarda zaten vergiye tabi bildiğim kadarıyla.

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
bu şekilde de saçmalık bence bu işi hobi amaçlı yapanlar ne yapacak elindekı fazla kuşu hobi edinirkendemi devletten izin alacağız

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
TAHİR BÖYLE OLMASI BENCE COK DAHA İYİ DERNEGE ÜYE OLARAK BİLEZİK ALIP TAKABILIRSINIZ HEM BU YOLLA KACAK KUSLARIN GIRMESI BIRAZ DA OLSA ENGELLENMIS OLUR.ŞİMDİLİK TABİ YARIN ONUNDA Bİ SAHTEKARLIGINI BULURLAR

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
ıyı yanlarıda var hatta uretıcılerın fıyatlarını vermek zorunda kalacak Petshoplar 

Derneğe üye olmak mesele değil derneğe üye olunca vergi kaytı isteyecekmi onemlı olan o :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
TAHİR BÖYLE OLMASI BENCE COK DAHA İYİ DERNEGE ÜYE OLARAK BİLEZİK ALIP TAKABILIRSINIZ HEM BU YOLLA KACAK KUSLARIN GIRMESI BIRAZ DA OLSA ENGELLENMIS OLUR.ŞİMDİLİK TABİ YARIN ONUNDA Bİ SAHTEKARLIGINI BULURLAR
kacak kusu devlet istemedikce engenllenmez.. kacak kusların bile ayaklarına 1 milim büyük bilezik takıp yine satarlar denetlemeciler tek tek bilezik ölcülerini kontrol edecek değiller ya.. kacak bilezikciler cogalacak :)

BERK KIRCI

Üyemiz
Web sitesi
www.forumuhabbet.com
yasa çıktıktan sonra ilk 2 ay onuda yaparlarsa denetim yaparlar ara sıra petshoplara gelirler denetlerler odur yani. Tek tek hobihanelere üretimhanelere veya evde besleyen arkadaşlarımız için evlere gelicek halleri yok  :D

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Berk KIRCI' Alıntı:
yasa çıktıktan sonra ilk 2 ay onuda yaparlarsa denetim yaparlar ara sıra petshoplara gelirler denetlerler odur yani. Tek tek hobihanelere üretimhanelere veya evde besleyen arkadaşlarımız için evlere gelicek halleri yok  :D
zaten pet shopları ellerinde tuttukları zaman büyük ölçüde amatör üreticiyide elinde tutar çünkü ben kuşu nereye satıyorum petshopa pet shop benden almazsa bileziksiz kuşu mecbur bilezik yaptıracam ozaman

BERK KIRCI

Üyemiz
Web sitesi
www.forumuhabbet.com
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
zaten pet shopları ellerinde tuttukları zaman büyük ölçüde amatör üreticiyide elinde tutar çünkü ben kuşu nereye satıyorum petshopa pet shop benden almazsa bileziksiz kuşu mecbur bilezik yaptıracam ozaman
Haklısınız fakat pet shopa satılıyorsa yavrular. Çevreye veren üretici çok o yüzden sıkıntı yaşamayanlarda olacaktır.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Berk KIRCI' Alıntı:
Haklısınız fakat pet shopa satılıyorsa yavrular. Çevreye veren üretici çok o yüzden sıkıntı yaşamayanlarda olacaktır.
SİZİN DEDİKLERİNİZ DAHA KÜÇÜK ÇAPLIüretici için evet doğru.. ama pet shopa satanlar için maliyet artacak pet shoplar ölücü biliyosunuz 15 lira ya bile mırıldanıyorlar.... zaten sene başında derneğe kayıt olup bilezik yaptıracam hayırlısı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
önlem alalım da inşallah federasyon da bu konuda yardımcı olur, bilezik talep toplama sayısını sınırlı tutmazlar. En azından 2014 yılı için bilezik talep toplama sayısını yılda 6 kez filan yapsalar üreticiler ayağını yorganlarına göre daha rahat uzatırlar. Hobiciler için sorun olmaz ama ticari olarak yapanlar için tek seferde 20 bin bilezik yaptırmak ağır kaçar...cebinden şak diye 20.000 lira çıkartıp kuş bileziğine gömecek adam henüz tanımıyorum.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Sorun olmaz kuş satılır.
Eskort kızları siteler açıp fuhuş yapabiliryorken kolayca  ve bununla ilgili denetim yoken, bileziksiz kuş satanların peşine düşülcek değil elbette :) Benim gibi evde üretenler canını sıkmasın boşuna.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
önlem alalım da inşallah federasyon da bu konuda yardımcı olur, bilezik talep toplama sayısını sınırlı tutmazlar. En azından 2014 yılı için bilezik talep toplama sayısını yılda 6 kez filan yapsalar üreticiler ayağını yorganlarına göre daha rahat uzatırlar. Hobiciler için sorun olmaz ama ticari olarak yapanlar için tek seferde 20 bin bilezik yaptırmak ağır kaçar...cebinden şak diye 20.000 lira çıkartıp kuş bileziğine gömecek adam henüz tanımıyorum.
bu sayıda bilezik yaptırtacak kişi bir yılda en az 300.000 tl lik kuşmu satıyor demektir çünkü 20 bin kuşu her birini en az 15 tl den satsa 15x20.000=300.000 eder gerçekten güzel bir ciro...

hasan ergor

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN BASRİ
Soyadı
ERGÖR
hesap güzel... devlet kaçırırmı demekki ciro var... onlar hesabını yapmışlardır ;D ;D ;D