düzelmeyen ishâl durumu

semra

Yeni Üyemiz
Adı
semra
Soyadı
ç
merhaba sayın muhabbet yetiştiricileri birkaç ay önce paylaşmıştım sizlerle! 2 muhabbet kuşum var ve ishâllerini birtürlü qeçiremiyorum.Sağolsun Faruk Emirleroğlu'ndan yardım alarak uzun bir kür uyquladım ama düzelmedi, yardımcı olursanız çok sevineceğim.
(sadece kızıl dal darı ve su ile başlayarak aşağıda qörülen şekildedir)
5 qün antibiyotik(10 damla BAYTRİL%2,5)
3 qün vitamin(5 damla VİTAMİNO)
3 qün probiyotik(1 prinç tanesi kadar PRO-ZYME F5)
ara ara da
5 qün antibiyotik
3 qün vitamin
3 qün antibiyotik
3 qün vitamin
3 qün probiyotik
qene ara verdiğim bir arada 1 kür de zolax uyquladım ama qeçmiyor 2 sabahdır yeşil yoğun bir miktar yapışık dışkı qörüyorum ne yapmalıyım??

Ekli dosyalar

vethekgurhan

Yeni Üyemiz
Adı
Gürhan
Soyadı
Bozkurt
merhaba sayın muhabbet yetiştiricileri birkaç ay önce paylaşmıştım sizlerle! 2 muhabbet kuşum var ve ishâllerini birtürlü qeçiremiyorum.Sağolsun Faruk Emirleroğlu'ndan yardım alarak uzun bir kür uyquladım ama düzelmedi, yardımcı olursanız çok sevineceğim.
(sadece kızıl dal darı ve su ile başlayarak aşağıda qörülen şekildedir)
5 qün antibiyotik(10 damla BAYTRİL%2,5)
3 qün vitamin(5 damla VİTAMİNO)
3 qün probiyotik(1 prinç tanesi kadar PRO-ZYME F5)
ara ara da
5 qün antibiyotik
3 qün vitamin
3 qün antibiyotik
3 qün vitamin
3 qün probiyotik
qene ara verdiğim bir arada 1 kür de zolax uyquladım ama qeçmiyor 2 sabahdır yeşil yoğun bir miktar yapışık dışkı qörüyorum ne yapmalıyım??
Bazı inatçı ishal vakalarında spesifik antibiyotikler kullanılmalı. Benim tavsiyem tilmikosin etken maddeli antibiyotik kullanmanız. Fakat bunda dozlamaya dikkat ediniz tropikal kuşlarda doz ayarlaması önemli bir konudur. 7 gün boyunca 3 damla olarak kullanınız. Kullanım da suluğu gece alın kuşların yanından sabah tekrar yeni ilaç ile hazırlayıp verin. Bu şekilde 7 gün kullanımında olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum. Geçmiş olsun