M muhabbet19 Uzman Üyemiz Katılım 25 Kas 2012 Mesajlar 299 Konum sarıyer Adı recep Soyadı uyan 22 Kas 2013 #1 e vitamini destekli mama yapmak istiyorum içine neler koymalıyım
A ahkara46 Uzman Üyemiz Katılım 11 Mar 2013 Mesajlar 406 Konum İzmir Adı ahmet Soyadı kara 22 Kas 2013 #2 Recep UYAN' Alıntı: e vitamini destekli mama yapmak istiyorum içine neler koymalıyım Genişletmek için tıkla ... çimlenmiş buğdağ, evit-se
Recep UYAN' Alıntı: e vitamini destekli mama yapmak istiyorum içine neler koymalıyım Genişletmek için tıkla ... çimlenmiş buğdağ, evit-se
C can.show Yeni Üyemiz Katılım 17 Kas 2013 Mesajlar 1 Konum kayseri Adı hüseyin Soyadı can 22 Kas 2013 #3 sadece çok az keçiboynuzunun tozu ozman bak(((((((yavrulu kuşa verme))))
M Mehmet DEMÜRBÜLEK Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 327 Konum İskenderun/hatay Adı Mehmet Soyadı DEMİRBİLEK 22 Kas 2013 #4 Ahmet KARA.' Alıntı: çimlenmiş buğdağ, evit-se Genişletmek için tıkla ... çimlendirilmiş buğdayın fazlası ishal yapıyor diyorlar doğrumudur?
Ahmet KARA.' Alıntı: çimlenmiş buğdağ, evit-se Genişletmek için tıkla ... çimlendirilmiş buğdayın fazlası ishal yapıyor diyorlar doğrumudur?
A ahkara46 Uzman Üyemiz Katılım 11 Mar 2013 Mesajlar 406 Konum İzmir Adı ahmet Soyadı kara 23 Kas 2013 #5 Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı: çimlendirilmiş buğdayın fazlası ishal yapıyor diyorlar doğrumudur? Genişletmek için tıkla ... Çimlenmiş buğdayın uç kısımlarını kesip mamaya ekliyorum, biraz zor oluyor ama buğdayı olduğu gibi mamaya eklersek ishal yapıyor...Özellikle bir kaç takımı olanların bu şekilde yapmasını öneririm...
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı: çimlendirilmiş buğdayın fazlası ishal yapıyor diyorlar doğrumudur? Genişletmek için tıkla ... Çimlenmiş buğdayın uç kısımlarını kesip mamaya ekliyorum, biraz zor oluyor ama buğdayı olduğu gibi mamaya eklersek ishal yapıyor...Özellikle bir kaç takımı olanların bu şekilde yapmasını öneririm...