V veycell66 Takipçi Üyemiz Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 151 Konum istanbul Adı veysel Soyadı özdemir 20 May 2011 #1 Merhaba kus pazarı sadece pazarmi acik cumarteside acıkmış acaba
O Oğuz Deniz Uzman Üyemiz Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 451 Konum GÜNGÖREN Web sitesi www.muhabbetkuslari.org Adı Oğuz Soyadı Deniz 20 May 2011 #2 C.tesi günleri de açık lakin pazar daha canlı oluyor. Site halkı çoğunlukla pazar günü orda oluyor.
K kemal akbulut Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 2,034 Konum Muğla Marmaris Web sitesi ww.muhabbetkusuureticileri.com Adı Kemal Soyadı Akbulut 20 May 2011 #3 KARDEŞ GEZDİĞİNİZ YEDİĞİNİZ İÇTİĞİNİZ SİZİN OLSUN AMA BİR KAÇ KARE FOTO YÜKLERSENİZ BİZ BU PAZAR FAKİRLERİNE ÇOKMU OLUR SLM
KARDEŞ GEZDİĞİNİZ YEDİĞİNİZ İÇTİĞİNİZ SİZİN OLSUN AMA BİR KAÇ KARE FOTO YÜKLERSENİZ BİZ BU PAZAR FAKİRLERİNE ÇOKMU OLUR SLM
O Oğuz Deniz Uzman Üyemiz Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 451 Konum GÜNGÖREN Web sitesi www.muhabbetkuslari.org Adı Oğuz Soyadı Deniz 21 May 2011 #4 Kemal abi, Ben şu anda kütahyadayım. İstanbula gidince zaten her haftasonu çıkıyoruz pazara aynı kadro. İnşallah bir dahaki gidişimde çekeceğim.
Kemal abi, Ben şu anda kütahyadayım. İstanbula gidince zaten her haftasonu çıkıyoruz pazara aynı kadro. İnşallah bir dahaki gidişimde çekeceğim.
C CeMalT Uzman Üyemiz Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 353 Konum İSTANBUL Web sitesi www.Muhabbetkuslari.Org Adı CemaL Soyadı Tanış 21 May 2011 #5 Serkan çok fenasın evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea
H hasan_kctrk Üyemiz Katılım 1 Şub 2011 Mesajlar 66 Konum AYDIN Adı HASAN Soyadı KOCATURK 21 May 2011 #6 sitemizde sürekli pazar muhabbetleri dönüyor ve ben hiç pazar görmedim eğer giderseniz fotoğraflarını bizimle çekip paylaşırsanız çok çok sevinirim. en azından dünya göüyle bir pazar göriyim
sitemizde sürekli pazar muhabbetleri dönüyor ve ben hiç pazar görmedim eğer giderseniz fotoğraflarını bizimle çekip paylaşırsanız çok çok sevinirim. en azından dünya göüyle bir pazar göriyim
V veycell66 Takipçi Üyemiz Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 151 Konum istanbul Adı veysel Soyadı özdemir 22 May 2011 #7 PEKİ PAZAR GÜNLERİ KAÇA KADAR AÇIK BİLEN VARMI ACABA