EL CLASICO :) EYÜP UYUŞUK 04-01- 2014 ZİYARETİMDEN

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN

ZİYARETLERE DEVAAAMM :)
....... HOŞ  SOHBET  BİLGİ VE  ÇAYINI EKSİK ETMEDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRLER EDERİM.
..... BUDA  YENİ  2014 YAVRULARINDAN 41  KERE  MAŞAALLAH HENÜZ RAKİBİNİ GÖREMEDİM  DİLERİM RAKİPLERİ ÇIKARDA  GÖZLERİMİZİN  PASI GİDER.. VE DAHA BOMBALAR İLERLEYEN TARİHLERDE  GELECEK ALLAH Ü TEALANIN İZNİYLE....

BU ARADA  BEKTAŞ ABDURRAHMAN  VE FATİH KARDEŞLERİMİZDE YANIMIZDAYDI ONLARA SELAM OLSUN BURDAN :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BU ARADA  İLK MAŞAALLAH BENDEN  GELSİN :D  VE RESİMDEKİ YAZILAR  BANA AİT  ÇÜNKÜ EYÜP KARDEŞİM  BUNU HAK EDİYOR..... İSTANBULDA  ZİYARET ETMEK İSTEYENLER VAR İSE SEVE SEVE  YARDIMCI  OLABİLİRİM....
.... GELECEK ZİYARETLERİM SHOW ÜRETİCİLERİNE OLACAK

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Fırat AKAD' Alıntı:
maşallah hayırlı üretimler dilerim
  EYVALLAH  ÜSTAD  DAHA NELERİ VAR LAKİN VAKİT  YOKLUGUNDAN RESMEDEMEDİM  KISMET  BİR DAHAKİNE  BİR  TEKSAS YAVRU VARDI  PEH  PEH  PEH..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Karahan UZUN.' Alıntı:

ZİYARETLERE DEVAAAMM :)
....... HOŞ  SOHBET  BİLGİ VE  ÇAYINI EKSİK ETMEDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRLER EDERİM.
..... BUDA  YENİ  2014 YAVRULARINDAN 41  KERE  MAŞAALLAH HENÜZ RAKİBİNİ GÖREMEDİM  DİLERİM RAKİPLERİ ÇIKARDA  GÖZLERİMİZİN  PASI GİDER.. VE DAHA BOMBALAR İLERLEYEN TARİHLERDE  GELECEK ALLAH Ü TEALANIN İZNİYLE....

BU ARADA  BEKTAŞ ABDURRAHMAN  VE FATİH KARDEŞLERİMİZDE YANIMIZDAYDI ONLARA SELAM OLSUN BURDAN :)

ahada işte tepeli budur
yok kabak
yok kelek telepi:)

maşallahhh...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
maşallah hayırlı bereketli bol üretimler

ARTIK BU SENE BENİM İÇİNDE BİR DÖNÜM NOKTASI KISMETSE JUMBO TEPELİLEREDE GEÇİŞ YAPACAGIM

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Karahan UZUN.' Alıntı:
BU ARADA  İLK MAŞAALLAH BENDEN  GELSİN :D  VE RESİMDEKİ YAZILAR  BANA AİT  ÇÜNKÜ EYÜP KARDEŞİM  BUNU HAK EDİYOR..... İSTANBULDA  ZİYARET ETMEK İSTEYENLER VAR İSE SEVE SEVE  YARDIMCI  OLABİLİRİM....
.... GELECEK ZİYARETLERİM SHOW ÜRETİCİLERİNE OLACAK
Karahan bey, bende geçen eyüp abiye gittim 2 takım tepeli 1 takım jumbo aldım çıktım. O yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum her gidişimde komple kümesini alıp evime taşıyasım geliyor :)) şaka bir yana istanbulda gittiğiniz yerleri banada iletirseniz saat uygun olduğu her daim bende gelmek isterim. Bir gün banada gelin beklerim. Saygılarımla.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yalçın YILMAZ' Alıntı:
Karahan bey, bende geçen eyüp abiye gittim 2 takım tepeli 1 takım jumbo aldım çıktım. O yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum her gidişimde komple kümesini alıp evime taşıyasım geliyor :)) şaka bir yana istanbulda gittiğiniz yerleri banada iletirseniz saat uygun olduğu her daim bende gelmek isterim. Bir gün banada gelin beklerim. Saygılarımla.
tabiki yalcın bey seve seve ziyaret ederim sizi  bana  0506 902 40 13 numarama yalcın yılmaz diye sms atarsanız bugun gün içersinde sizinle irtibata gecerim ve en yakın ziyaretime davet ederim sizi beraber gideriz