EL YAPİMİ AHSAF SALMA KAFES

acex1

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
avcı
Hocam fiyat aşırı yüksek yanlış anlamayın ama 30 tlye kocaman osb plaka satıyorlar zaten ondan böyle 5 tane çıkartırım ben gerçekten satmak istiyorsanız o fiyatlara imkansız diyebilirim hayırlı satışlar.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Emre Bey  30 TL YE OLUYORSA BEN SİZE 100 TL VERİM SİZ BANA YAPARSANİZ SEVİNİRİM O ZMAN 

vahitsurupcu

Yeni Üyemiz
Adı
vahit
Soyadı
şurupçu
Emre bey kafes bana ait burak beyde sağolsun ilgilenip satışa sundu sizin osb dediğiniz madde ham suntadır ve kuşları bitlendirir bunda kaplamalı sunda ve mdf kullanıldı ayrıca bambu çubuk dizim ve komple yat verniği var ömürlük led dizili yaptığım masraf sattığım parayı karşılamıyor lütfen basit kafeslerle karıştırmayınız youtube videosu var buyrun izleyin... kendi el yapımım fikir alıntı değildir teşekkürler saygılar...

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
hayırlı satışlar kafes kenarındaki ledler ısıtıcımı yoksa aydınlatma mı ?

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Ledler isitici gorevi gormez aksine enerji tasarrufu saglar burda power led kullanilmis. Ayrica bir isitici varsa bilmem tabiki.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
el emeği  elbette değerli olmalı.... kıvrık gagalılara gelmez  uzun süre kullanılamaz... dik gagalılar  için ideal.. evet fiyat çok fazla lakin el emeği ve serbest piyasa.. alım güçün varsa alırsın..  temizlik konusunda  ev için rahatsız edici onuda belirteyim... birden  çok kusu o  kafes içinde ve evde düşünemiyorum.. etrafını sineklik ile çevirsek daha dogrusu  yarıya kadar  plexiglass  yarıdan yukarısını sineklik yapmalı  yada  tamamen  plexiglass  tan  bir  kutu yapıp  üstünü açık bırakıp  içine öyle koymak... ev için uygun değil..  led ışıklara  ekstra  UV ışıkta kullanılabilirdi  30 lira eklenirdi.. aslında  çok daha geniş  tasarımları olan birer ürün yapılada bilirdi.. ve yeniliyorum kıvrık gagalılara  uzun süre  dayanmaz  yazları balkonda  1  çift kanarya florya saka  gibi kuşlar  için idealll ev ortamında da  öyle..  hayırlı    satışlar  olsun

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
El emeği olarak gerçekten uğraşılmış,güzel bir kafes.Ama diğer kardeşleriminde dediği gibi kullanışlılık açısından pek de rahat olduğu söylenemez.Fiat a gelince son aldığım 1.50 metre boy 70cm yükseklik ve 70cm genişlikteki pvc alt çift tablalı pırıl pırıl salmamın bana maliyeti 300Tl idi.Üzerinde teli,4 kapısı ve 12 yemliği ile.

vahitsurupcu

Yeni Üyemiz
Adı
vahit
Soyadı
şurupçu
merhaba arkadaşlar kafes benim kullanış olarak gayet güzeldir ön bambu çubuklar dik yan bambu çubuklar oyun ve tırmanma açısında yan olarak tasarladım şuan içerisinde 10 adet kuşum var led görsel amaçlı aydınlatmadır 3 farklı çekilde yanar mavi beyaz kırmızı temizlik konusunda çekmecelidir we arada çelik tel wardır kuşların ayağı batmaz kemirme konusunda yat verniği var 3 kat kemiremiyorlar ben 4 aydır kullanıyorum kendi el yapımım ayrıca arkadaki kapat sürgülüdür istendiğinde geniş temizlik için kapat çıkar kanat toz açısından komple streç vardır üst bölüm açık ve hiçbir sıkıntı çıkarmıyor güncel fiyatı 300 tldir dediğiniz gibi el emeği göz nuru evleniceğimden dolayı satmak zorundayım istemesemde iyi günler dilerim eğerki almak isteyen olursa 1 çiftte kuş hediye edicem 05445051987