ELAZIG-DİYARBAKIR-MALATYA BURAYA

faysalyildirim

Üyemiz
Adı
FAYSAL
Soyadı
YILDIRIM
Arkadaşlar bırşey dıkkatimi çekti DOGU bölgesinden kımseler yok ...Sadece gaziantep var...Eğer bu bölgelerde olupta bu sıtede saygı deger arkadaşlarımız varsa lütfen burda toplanalım...
Tamam bu iş zevk meselesi lakin işin ticari boyutunuda degerlendırmemız lazım...tum elazıg malatya dıyarbakır daki arkadaşlarımızı beklıyorum ....Tanışalım ki zevklerimizi ticarete dökelim...
:) :) :) :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Faysal bey sitemizde doğu batı hertaraftan bütün arkadaşlar tek yelpaze altında toplandık doğu bölgesindende çok arkadaşımız var zamanla hepsini tanıyacaksınız forumda aktif olduğunuz sürece sitemiz öyle bir sitedirki doğudada olsanız batıdada herkes her konuda işiniz düştümü yardımını esirgemez şimdi sizin gibi bi arkadaşta konu açsa karadeniz bölgesi buraya diye Çatımızın bi anlamı kalmayacak amaç zaten tüm Türkiye tek çatı altında toplanması  Saygılar

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Sezgin Anıl' Alıntı:
Faysal bey sitemizde doğu batı hertaraftan bütün arkadaşlar tek yelpaze altında toplandık doğu bölgesindende çok arkadaşımız var zamanla hepsini tanıyacaksınız forumda aktif olduğunuz sürece sitemiz öyle bir sitedirki doğudada olsanız batıdada herkes her konuda işiniz düştümü yardımını esirgemez şimdi sizin gibi bi arkadaşta konu açsa karadeniz bölgesi buraya diye Çatımızın bi anlamı kalmayacak amaç zaten tüm Türkiye tek çatı altında toplanması  Saygılar
Sezgin abime katılıyorum...

Amaç yakından tanışmaksa ayrı :)

faysalyildirim

Üyemiz
Adı
FAYSAL
Soyadı
YILDIRIM
lütfen Öyle bir kanıya varmayınız ...benım hedefim bu zevlerimizi paylaşmak ...bakıyorumda burdaki (elazıg)kuşçu arkadaşlarımıza hemen hemen hepsi antep veya daha uzaklara gıdıp alışverişlerini yapıyorlar...neden bızler bu zevklerımızı paylaşmayalım tıcarete dökmeyelim...
faysal yıldırım /elazıg/meslek:giyim sektörü

faysalyildirim

Üyemiz
Adı
FAYSAL
Soyadı
YILDIRIM
sezgin bey ben işin siyasi boyutuyla ilgilenmiyorum ...Benim duşuncem mesela kuş alacam ama ıstanbulda ıstanbuldakı arkadaşla konuşuyorsun nasıl olacak dıye arkadaş da diyorki otobüs ayarla gönderelim peki garantı ! yokölürse sorumluluk bende degıl diyor ...
peki sorum su hemen yanı başımda bu işle ugraşan arkadaşımı tanımak ayrımcılıkmıdır yoksa başka bır seymıdır...
neyse tartışma yaratmak istemiyordum ...duşunceme katılan arkadaşlarımızı beklıyorum olay sadece bu ....
saygılarla...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Siyasi olaylarla alakası yok benim yazdığım konunun ayrımcılıklada ben sitemizde batıdada olsa doğudada olsa herkes size yardımcı olur dedim siyasilik değil bu memleket ayrımcılığı olmaz burada herkes abi kardeş bende doğu topraklarındanım Doğudan arkadaşlar bilir ayrımcılık kesinlikle olmaz üstüne basarak söylüyorum Saygılar

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Burada ayrımcılık olmadı olmazda Sezgin abim de dediği gibi doğudan ((( detaylı uzun uzuuunn konuşma fırsatı bulamadık kendisiyle )) :)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
faysalyildirim' Alıntı:
sezgin bey ben işin siyasi boyutuyla ilgilenmiyorum ...Benim duşuncem mesela kuş alacam ama ıstanbulda ıstanbuldakı arkadaşla konuşuyorsun nasıl olacak dıye arkadaş da diyorki otobüs ayarla gönderelim peki garantı ! yokölürse sorumluluk bende degıl diyor ...
peki sorum su hemen yanı başımda bu işle ugraşan arkadaşımı tanımak ayrımcılıkmıdır yoksa başka bır seymıdır...
neyse tartışma yaratmak istemiyordum ...duşunceme katılan arkadaşlarımızı beklıyorum olay sadece bu ....
saygılarla...  faysal bey size tavsiyem  uzaktan nakliye ile kuş almak riskli ben kesinlikle 30 km uzaktada olsa ne kuş alıyorum  nede satıyorum mutlaka elden görerek alın tatsızlık yaşamayın

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Sezgin Anıl' Alıntı:
+1

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Faysal arkadaşımızın maksadı alış veriş düşüncesiyle açılmış bir konu arkadaşlar
Ayrımcılığa sebep olacak bir konu yok konu yanlış anlaşılmıştır 

Faysal kardeş arkadaşlarımızın bazılarının imza kısmında memleketleri yazıyor
Bazılarıda senide kaydettiğim bu alttaki topikte yazıyor

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,2122.0.html

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ ZAMAN HERŞEYİN İLACI EĞİTİM ŞART DEDİKLERİNİ HAKLI ÇIKARMAMA ADINA 14 İLETİN VAR BİRAZ SİTEDE TANIN KİM HANGİ ÜRETİCİ NEREDEN KATILIYOR BİRAZ BİLGİLEN ANDAN SONRA BU ZEVKİN EKMEĞİNİDE BÖREĞİNİ HEP BERABER YERİZ BU MEMLEKETİN HER TARAFI BİZİM KİMSE NİN BİZ BU TOPRAKLARDA NEFES ALIP VERDİĞİMİZ SÜRECE BİZİ BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEYE BU NİFAKI ARAMIZA SOKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK SLM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
İşte bunun gibi sebebler için İmza ayarları çok önemli arkadaşlar...
Lütfem İmza ayarlarınızı;
1- Ad ve soyad
2- Yaş
3- Meslek
4- Hangi ırklarda üretim yapıyoruz
5- Meil adresi
6- Telefon
7-Hangi ildesiniz,

düzenlerseniz hiç bir konuda sıkıntı olmaz...

faysalyildirim

Üyemiz
Adı
FAYSAL
Soyadı
YILDIRIM
bu konuyu ne kadar uzattınız arkadaşlar..hepinizden özür diliyorum... benim amacım çok farklıydı...
sadece bırbırımıze yakın arkadaşlarla tanışma amaclı acılmıştı ....vallahi binbişman oldum çok çok özürdilerim hepinizden...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
behsat' Alıntı:
Batman Merkez arkadasın dogudan ureticilerle tanısma sebebine katılıyorum...
Gayet dogal bişey, illaki herkez kendisine yakın ildeki üreticilerle tanışmak ister, bazı alış veriş için gayette güzel fikir...

Not:Herkez imza ayarlarını ayarlasa bu işler için çok daha güzel olur...