kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
+1Ünal YILMAZ' Alıntı:Sömürülüyoruz. kaçak kullanana devlet ricada bulunurmu ya az kullan die böyle bir devlet nerde var kanunları var işine gelene veya dürüst vatandaşa işliyor. nerde kaldı adalet haram,helal cizgisi kalktımı ,sizlerde kaçak kullanmayana ahmak ödemesi ödetiliyor yazıklar diyorum bu devletin ayıbıdır.
Ünal YILMAZ' Alıntı:Sömürülüyoruz. kaçak kullanana devlet ricada bulunurmu ya az kullan die böyle bir devlet nerde var kanunları var işine gelene veya dürüst vatandaşa işliyor. nerde kaldı adalet haram,helal cizgisi kalktımı ,sizlerde kaçak kullanmayana ahmak ödemesi ödetiliyor yazıklar diyorum bu devletin ayıbıdır.
Ünal YILMAZ' Alıntı:Sömürülüyoruz. kaçak kullanana devlet ricada bulunurmu ya az kullan die böyle bir devlet nerde var kanunları var işine gelene veya dürüst vatandaşa işliyor. nerde kaldı adalet haram,helal cizgisi kalktımı ,sizlerde kaçak kullanmayana ahmak ödemesi ödetiliyor yazıklar diyorum bu devletin ayıbıdır.
+100Ünal YILMAZ' Alıntı:Sömürülüyoruz. kaçak kullanana devlet ricada bulunurmu ya az kullan die böyle bir devlet nerde var kanunları var işine gelene veya dürüst vatandaşa işliyor. nerde kaldı adalet haram,helal cizgisi kalktımı ,sizlerde kaçak kullanmayana ahmak ödemesi ödetiliyor yazıklar diyorum bu devletin ayıbıdır.