elektrik sayaç değişimi. (bedaş)

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
bugün öğleden sonra baktım elektrikler gitti, indim sayaç panosuna baktım iki adam sayaçları değiştiriyor, kolay gelsin ne yapıyorsunuz, 10 yıllık damga süreleri doldugu için yenileri ile değiştiriyoruz dediler, ekmek süt falan aldım geldim adamlar gitmiş, faturamsı gibi kağıtlar bırakmışlar 2 sayaç değişmemiş onlar dikkatimi çekti, sonra sayacı değişmemiş olan komşu geldi dedi ben istemedim, hayırdır falan akrabama yüksek fatura geldi istemiyorum dedim diyor, iyi hoş değiştirmişlerde, nette baktığım kadarıyla fatura daha yüksek gelecek ve bu işlemlerin daha yüksek bedellerle faturalara yansıtıldığını duydum, sanırım bundan kurtulmanın kaçarı yok seve seve ödeyeceğiz, sizin sayaçlarınız ne durumda faturalarınızda gözle farkedilir artış oldumu? bunu iptal etmenin bir hal çaresi söz konusumudur!

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
aynısını bende yaşadım fatura yüksek gelmedi ama cihaz değiştirdikleri için benden 89 tl para aldılar

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
sayaçının değişmemesi için sayacını kontrol Veya teste tabi tutulur sayacda sıkıntı yoksa  takılır ve kanune 10 yıllık saatleri  arıza sonucu değişmek mecburidir ve dijital olan saatlerde hassaslık hat safhada  ve gecenlerde okuduğum haberde elektrik tarifeleri kalktı artık tek tarife üzerinden ücretlendirilecek die  okudum  değiştirip % 25 daha fazla ödeyenler varmış haberlere göre  kimiside fark yok diyor. sizde kullanın  belli olur.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
böle bize geciriyorlar işte.. normal elektirik faturam 250 gelirken sayacımı değiştirdiler arızalı değilken faturam 550 tl ye cıktı.. bu dijital saatler cok fazla yaziyor ve hakta idda edemiyorsun hicbir sekilde bizim insanlarımız da bu sekilde sustugu surece.. bunlarda bole ceplerimizi bosaltirlar..