Elhamdulillah ikinci yumurtamda geldi !

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
Selamun aleykum tecrübeli abilerime bi sorum var.Ikinci yumurtamda geldi artik elhamdilillah disi kusumda kuluckadan cikmiyor , duydugum kadariyla yumurtalar döllenmemis ise kus üstünde yatmazmis ama döllendiyse ozaman fitraten bunu bilip yatarmis bunun asli varmi acaba ?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Yumurta boş olsada yatar benim bir çiftim 2 kuluçka geçirdi ikisindede yumurtalar boştu fakat zamanı geçene kadar yattı yumurtaların döllenip döllenmediğini ışık kontrolü yaparak öğrenebilirsiniz.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Cihan AYTAN' Alıntı:
bu durum 6.günden itiaren belli olur ışık kontrolü yaparak anlayabilirsiniz  boş yumurtaya yatmak veya onu atmak tamamen kuşun karakterine bağlıdır
İlk kuluçkası ise boş çıkma ihtimalide var.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Gözün aydın arkadaşların dediği gibi 6. günden sonra ışık kontrolü yaparsın tüm merakın gider :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Annelik iç güdüsünden dolayı yatar. Gözünüz aydın. İnşaallah yumurtalarda doludur ve sağlıklı yavrular alırsınız

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
yumurta dogurmaya başlayınca 18 günde  yumurtadan cıkar 35 ile 40gün arasında yuvadan ucar. 4aylık olunca cifte gelir ama 8 aylı olunca daha iyi yavu alınır.benim bildigim kadarıyla ben böyle yapıyorum..