elma sirkesi ve üzüm sirkesi

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
erbay' Alıntı:
elma sirkesi muhabbet kuşun kurumasını önlemesinde ve iç parazit oluşumu engeller.
Bunlara ek olarak kuşların tüylerini parlatır.

cihan aytan' Alıntı:
arkadaşlar  bir arkadaşıma elma sirkesini tavsiye ettim bana üzüm sirkesi olmazmı diye  sordu gerçekten ya üzüm sirkesi olurmu acaba sonuçta sirke kuşlar kafayı bulmaz dimi 
Cihan sirkeyi bende çok severim ama hiç kafa yapmadı ...  :D

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
cihan aytan' Alıntı:
abi üzüm sirkesinin şişesini al bir fondip yap bak ne oluyor kuşlarının sayısını 2 kat fazla görürsün :D
Cihan sirkenin etkisi geçipte kendime geldiğimde kuşların sayısı hala 2 kat olacaksa seve seve  :D

E

elaziz2316

Guest
    Ben üzüm sirkesi veriyordum. Ama bundan sonra elma sirkesi veririm. Kuşlarda kafa yapma olayı olmadı da, ilkinde biraz fazla vermişim galiba ishal oldular. Sirkeyi hemen kesince ishalleri kendiliğinden düzeldi.

sadettin

Üyemiz
Adı
SADETTİN
Soyadı
SERBES
cihan aytan' Alıntı:
arkadaşlar  bir arkadaşıma elma sirkesini tavsiye ettim bana üzüm sirkesi olmazmı diye  sordu gerçekten ya üzüm sirkesi olurmu acaba sonuçta sirke kuşlar kafayı bulmaz dimi
ARKADAŞLAR SİRKENİN FAYDALARI GERÇEKTEN VAR İSHALİ ÖNLEMEDE BİR NUMARA FAKAT UZUN SÜRELİ VERİRSENİZ MANTAR OLUŞTURUYOR  BEN HAFTADA BİR DEFA SULUKLARINA 2 LT LİK  SULUK--BİR YEMEK KAŞIĞI KATIYORUM 

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
sadettin 09' Alıntı:
ARKADAŞLAR SİRKENİN FAYDALARI GERÇEKTEN VAR İSHALİ ÖNLEMEDE BİR NUMARA FAKAT UZUN SÜRELİ VERİRSENİZ MANTAR OLUŞTURUYOR  BEN HAFTADA BİR DEFA SULUKLARINA 2 LT LİK  SULUK--BİR YEMEK KAŞIĞI KATIYORUM 
Zaten elma sirkesi suya çok fazla katılmaz.Çünkü çok keskin.Denemek isteyen bir yemek kaşığı içsin.