En baştan,Yeniden....

yukselbulut

Üyemiz
Adı
Yüksel
Soyadı
BULUT
Eskiye ait tüm kuşlarımı ve tüm kafeslerimi hepsini sahiplendirdim.Kendime yakıştırdığım büyük kafeslerimle,yeni sistem kurulumumla tekrardan sıfırdan kurulum yapıyorum.Show jumbo,ingiliz ve çokoslavak çiftlerin olacağı bu üretimhanede yerli kuş beslemeyeceğim.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Kardeşim hayırlı uğurlu bereketli olsun...
Çok güzel olmuş..
İnşallah bu sefer sıkıntısız gider..

Mehmetözen

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Ozen
Bereketli olsun
Kafesleriniz 4 lü birleşik galiba kaç cm ve ne kadara mâl ettiniz acaba

yukselbulut

Üyemiz
Adı
Yüksel
Soyadı
BULUT
Özcan DUMAN' Alıntı:
Kardeşim hayırlı uğurlu bereketli olsun...
Çok güzel olmuş..
İnşallah bu sefer sıkıntısız gider..
Özcan abi çok teşekkür ederim.Yuvalıklarda havalandırmanın çok büyük etkisi olduğunu bizzat yaşadım ve gördüm.Depomda havalandırma penceresi olmasına rağmen yetersiz kaldığını düşündüm ve havalandırma aspiratörü için kolları sıvadık.Yalnız yuvalıkların kapaklardan delerken biraz fazla abarttık galiba :) her bir yuvalıkta 12 adet delik oldu.acaba çokmu abarttım özcan abi.İnşallah bu kadar delik bir sıkıntı yaratmaz :)

yukselbulut

Üyemiz
Adı
Yüksel
Soyadı
BULUT
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Teşekkür ederim ONUR bey

Mehmet ÖZEN' Alıntı:
Bereketli olsun
Kafesleriniz 4 lü birleşik galiba kaç cm ve ne kadara mâl ettiniz acaba
evet mehmet bey 4lü 50*40 ölçülerinde kalın telli kafes.Kafes,12 adet yemlik,12 adet tüneklerle birlikte 300 liraya geldi.Yani 4 adet yemlik,4adet tünek 100 lira.Ben 3 kafese 30 lirada kargo bedeli ödedim toplmada 330 lira.Yani çok uyguna aldım sıfır kafesler.Ben akıllı yemlik kullanmaktayım onlarında tanesini aynı kişiden 2.5 liradan aldım toplamda 12 adet :).Yuvalıklar önceden vardı aynı adamdan onlarıda folluk dahil 5 liraya aldım :)

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Yüksel BULUT' Alıntı:
Özcan abi çok teşekkür ederim.Yuvalıklarda havalandırmanın çok büyük etkisi olduğunu bizzat yaşadım ve gördüm.Depomda havalandırma penceresi olmasına rağmen yetersiz kaldığını düşündüm ve havalandırma aspiratörü için kolları sıvadık.Yalnız yuvalıkların kapaklardan delerken biraz fazla abarttık galiba :) her bir yuvalıkta 12 adet delik oldu.acaba çokmu abarttım özcan abi.İnşallah bu kadar delik bir sıkıntı yaratmaz :)
Ortam ısısı iyi ise yuvalikta kac delik olduğu pek önem arz etmez.. Tabi abartmamak kaydıyla.. 5-6 serce parmak ucu byyuklugunde delik ideal bence ksredim

yukselbulut

Üyemiz
Adı
Yüksel
Soyadı
BULUT
Özcan DUMAN' Alıntı:
Ortam ısısı iyi ise yuvalikta kac delik olduğu pek önem arz etmez.. Tabi abartmamak kaydıyla.. 5-6 serce parmak ucu byyuklugunde delik ideal bence ksredim
Abi biz bildiğin abarttık ya ortam ısısı çok iyi 25 dereceden aşağı düşürmüyorum.12 delik açtık acaba arkadaki 6 deliği bantla gerimi kapatsam.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Yüksel BULUT' Alıntı:
Abi biz bildiğin abarttık ya ortam ısısı çok iyi 25 dereceden aşağı düşürmüyorum.12 delik açtık acaba arkadaki 6 deliği bantla gerimi kapatsam.
Ortam ısısı çok iyiymiş..  delikler normal..

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Sağlıklı ve bol üretimler kardeşim. Allah gönlüne göre versin

Ahmet Haner

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı