EN BÜYÜK ASKER BİZİM SİTEDEN ÇIKAR EFTAL ÇİNKILIÇ

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
EfdaL ÇİNKILIÇ
Kıvrık Gagalılar Kulübü Üyesi
Gümüş-1-Üye

Toplam İleti: 428
Adı: EfdaL
Soyadı: ÇİNKILIÇ

Hatay- İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı 92/2
« : Bugün, 21:14:49 »
Alıntı
Hatay- İskenderun  Deniz Er Eğitim Alayı 92/2 düştüm düşüncelerinizi merak ediyorum
Moderatöre rapor et    Kayıtlı
EfdaL ÇİNKILIÇ
Zeytinburnu/İstanbuL
FenerbahçeLi
www.facebook.com/EFDAL1907
www.twitter.com/EFDAL1907
0531 273 69 04
FB rh+
"Cahillerle tartışmaya girmeyin, zira ben hiç yenemedim..." İmam-ı Gazali
Kemal AKBULUT
Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Üreticileri Derneği ve Kulübü Üyesi
Silver-2-Üye

Toplam İleti: 2.563
Adı: 06 KEMAL 48
Soyadı: Akbulut
06052008(004)

Ynt: Hatay- İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı 92/2
« Yanıtla #1 : Bugün, 21:26:48 »
Alıntı  Değiştir
SA NE GÜZEL BİR ŞEY DENİZDEN AYRILMIYORSUN MAAŞALLAH SURİYE KUŞLARI İLE SIKI FIKI OLURSUN ORDAN YEMCİDE BULDUNMU SİTE SANA MİNNETTARDIR HAYIRLISI OLSUN SAĞ SAĞLİM YUZUNUN AKIYLA HAYIRLI TESKERELER SLM

Moderatöre rapor et    88.244.149.37
48 MEKAN 06 VATAN 60 takım yerli çalışıyor 0542 206 2722 avea
NAVİGASYON ADR36* 50/4DK 4 SN N  28*9DK 2SN G
Akıl padişahı kafesi kırdı mı, kuşların her biri bir yöne uçar
Kuşlar ayaklarıyla, insanlar dilleriyle yakalanırlar.
~ Thomas Füller ~

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
eftal kardesim bende orada yaptın askerliğimi aklına takılaan birşey olursa sorabilirsin hayırlı teskereler

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Ayhan DÜLGAR' Alıntı:
eftal kardesim bende orada yaptın askerliğimi aklına takılaan birşey olursa sorabilirsin hayırlı teskereler
abi sormak istediğim çok şey varda aklıma geldikçe yazarım sana :)
Öncelikle oraya gittiğim zaman beni nelerin beklediğini neler yapmam gerektiğini nasıl davranmam nelerden kaçınmam gerekir beni aydınlatırsan sevinirim :)

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
EfdaL ÇİNKILIÇ' Alıntı:
abi sormak istediğim çok şey varda aklıma geldikçe yazarım sana :)
Öncelikle oraya gittiğim zaman beni nelerin beklediğini neler yapmam gerektiğini nasıl davranmam nelerden kaçınmam gerekir beni aydınlatırsan sevinirim :)
birçok yere göre çok aşırı rahattır ilk günler sistem oturana kadar biraz yorulcan anfiler falan. Görevli ol etütçü veya silahçı ol seçerler zeki adamı egitimlerde çok zorlayıcı değil zaten hiç koşmayacaksın ama biraz sürünürsün buda bir gerçek haftasonu tiyatro ve konserler olur çok ucuza onları kaçırma kafa dağıtırsın. Çorbalar güzeldir ama şap vardır dikkat. İskenderunda taştan bir gemi bir daha gelirsem .........  diyede ünlü bir sözü vardır gidince sık sık duyarsın. Para hırsızlıgı falan olmaz akıllı kart sistemi vardır üzerinde nakit para taşıyaamaz zaten kimse. Kısaca birçok yere göre rahattır...

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Ayhan DÜLGAR' Alıntı:
birçok yere göre çok aşırı rahattır ilk günler sistem oturana kadar biraz yorulcan anfiler falan. Görevli ol etütçü veya silahçı ol seçerler zeki adamı egitimlerde çok zorlayıcı değil zaten hiç koşmayacaksın ama biraz sürünürsün buda bir gerçek haftasonu tiyatro ve konserler olur çok ucuza onları kaçırma kafa dağıtırsın. Çorbalar güzeldir ama şap vardır dikkat. İskenderunda taştan bir gemi bir daha gelirsem .........  diyede ünlü bir sözü vardır gidince sık sık duyarsın. Para hırsızlıgı falan olmaz akıllı kart sistemi vardır üzerinde nakit para taşıyaamaz zaten kimse. Kısaca birçok yere göre rahattır...
Abi teşekkür ederim aydınlattığın için çok açıklayıcı oldu

Kemal AKBULUT' Alıntı:
İZİNE GELİNCE BABA SU İSTEYİNCE EMRAT KOMUTANIMI UNUTMA GENE DÜŞTÜN 4 AYAK ÜSTÜNE SLM
Emret komutanım iyidi abi inşallah öyle bi ortamım olur :)

MAHMUT ŞAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
mahmut
Soyadı
şaş
eftal sana şimdiden hayırlı tezkereler bende 2001 de orada yaptım acemilik süresi 35 gündür .
ondan sonra gemiye düştüm.inş. sende gemiye düşersin.bide yurt dışı gezisi olur dolar üstünden para alırsın.

MAHMUT ŞAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
mahmut
Soyadı
şaş
eftal denizcilerde komutanım çekme yok.
yarbaya kadar komutanım çekmiyorsun bizim zamanımızda öle idi. rütbelinin görevi neyse onu söylersin usta birliğinde.
örneğin  hakan astsubayım gibi

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
Mahmut ŞAŞ' Alıntı:
eftal denizcilerde komutanım çekme yok.
yarbaya kadar komutanım çekmiyorsun bizim zamanımızda öle idi. rütbelinin görevi neyse onu söylersin usta birliğinde.
örneğin  hakan astsubayım gibi
tabi gemiye düşersen ama karadaysan herkese komutanım çekersin  :)