En Verimli Muhabbet Kuşu Irkı???

Kerem AYGÜL

Yeni Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
AYGÜL
Yokmu Yardım Edecek Bir Zat 1 Çift Alıcam Üretmek Amacıyla O Yüzden Soruyorum.

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
Verimin ırk ile alakası yok arkadaşlar ne kadar iyi bakarsanız o kadar verim alırsınız...

Dişi kuş anaç olmadıkdan sonra pek de yavru alamazsınız...

Arkadaşım senin sorunda bir acaip olmuş...

Zenciler mi daha çok doğurur? Yoksa Almanlar mı?

- Yok yok en iyi Türkler :))

Kerem AYGÜL

Yeni Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
AYGÜL
Hmm anladım teşekkürler , Gözün Gibi Bakıcaksın Diyorsunuz Yani Ok Tekrar teşekkürler

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Özgür GÖRPÜZ' Alıntı:
Verimin ırk ile alakası yok arkadaşlar ne kadar iyi bakarsanız o kadar verim alırsınız...

Dişi kuş anaç olmadıkdan sonra pek de yavru alamazsınız...

Arkadaşım senin sorunda bir acaip olmuş...

Zenciler mi daha çok doğurur? Yoksa Almanlar mı?

- Yok yok en iyi Türkler :))
:D :D :D :D :D

Kerem Aygül bence siz yerli alın en azından rahat edersiniz. Yerliden bolca yavru alan coklarını gördüm ve iyi bir ırk tanıyanı olmadıktan sonra pet shoptan vs. güya çek hollandalı bilmem ne diye cok yerli satanlar var. Ya da en iyisi bir üreticiden almak ..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
bakım şartları iyi oldugunda hepsinden verim alınır ama yerli ırk daha kolay üretiliyor diğerleri kadar çok şey aramıy galiba :))

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Cihad ERGÜN' Alıntı:
:D :D :D :D :D

Kerem Aygül bence siz yerli alın en azından rahat edersiniz. Yerliden bolca yavru alan coklarını gördüm ve iyi bir ırk tanıyanı olmadıktan sonra pet shoptan vs. güya çek hollandalı bilmem ne diye cok yerli satanlar var. Ya da en iyisi bir üreticiden almak ..

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
VERİM IRK'A  DEĞİL SOYA BAKAR KİMİ YERLİLER HOLLANDA İNGİLİZ ALBİNO V.S VARDIR VERİMLİDİ KİMİSİ DE KIT
VERİMLİLİK KUŞUN NE KADAR YUMURTA YAPTIĞI KADAR BUNLARA BAKABİLME KAPASİTESİ BAZILARI 3 DEN FAZLA BAKAMAZKEN BAZILARI 5-6 YAVRUYA BİRDEN BAKABİLİR TABİİ SİZİN YARDIMLARINIZLA BU YARDIMLAR NEDİR KUŞ NORMAL YEMİ KUSARKEN YORULUR AMA LAKİTELİ HAZIR MAMA YADA KENDİ YAPTIĞINIZ KALİTELİ MAMAYLA KUŞ 6 TANESİNE BİLE BAKAR

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Levent ULUCA' Alıntı:
VERİM IRK'A  DEĞİL SOYA BAKAR KİMİ YERLİLER HOLLANDA İNGİLİZ ALBİNO V.S VARDIR VERİMLİDİ KİMİSİ DE KIT
VERİMLİLİK KUŞUN NE KADAR YUMURTA YAPTIĞI KADAR BUNLARA BAKABİLME KAPASİTESİ BAZILARI 3 DEN FAZLA BAKAMAZKEN BAZILARI 5-6 YAVRUYA BİRDEN BAKABİLİR TABİİ SİZİN YARDIMLARINIZLA BU YARDIMLAR NEDİR KUŞ NORMAL YEMİ KUSARKEN YORULUR AMA LAKİTELİ HAZIR MAMA YADA KENDİ YAPTIĞINIZ KALİTELİ MAMAYLA KUŞ 6 TANESİNE BİLE BAKAR
levent bey gayet net anlatmış konuyu.. alkisd alkisd

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Levent ULUCA' Alıntı: