Enkazdaki muhabbet kuşu...

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN

“Hareket etmeyin, konuşmayın bile” uyarısına herkes uyuyor. Sadece siren sesleri ve “Tamam burada” müjdesi. Marmara Depremi’nin adsız kahramanları taşkömürü işçileri, kısa bir planlamayla sesin geldiği alanla ilgili kazı planlaması yapıyor. Ve o sırada enkazın arasından bir muhabbet kuşu havalanıyor. Bekleyenlerden biri, “Nazanların kuşu bu” diye sesleniyor. Muhabbet kuşu enkazdan ayrılmıyor, uzak bir köşeye konuyor. Saatler geçiyor ve önce 3 ardından 4 yaşında bir çocuk ve sonunda anneleri Nazan Altınkaya binadan, 21 saat sonra çıkarılıyorlar.

Alıntı : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19076067.asp

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
İşte bir kuştan insanlık örneği....Evde kuş mu beslenirmiş,ay ne irenç şey,Hayatta elimi süremem,onun pisliğiylemi uğraşıcam diyenler....

Sizde ne o kuşun beyni kadar beyin,Ne o kuşun kalbi kadar yürek,nede o kuşun dostluğu kadar dostluk yok.

İşte bu yüzden sadece insan bedeniyle ölecek,tüm bu güzel duyguları sadece isim olarak bileceksiniz.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
İşte bir kuştan insanlık örneği....Evde kuş mu beslenirmiş,ay ne irenç şey,Hayatta elimi süremem,onun pisliğiylemi uğraşıcam diyenler....

Sizde ne o kuşun beyni kadar beyin,Ne o kuşun kalbi kadar yürek,nede o kuşun dostluğu kadar dostluk yok.

İşte bu yüzden sadece insan bedeniyle ölecek,tüm bu güzel duyguları sadece isim olarak bileceksiniz.
evet aynen katılıyorum

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:

Aslan bey sonuna kadar hak verdiğim anltımınızı tebrik ederim aynen katılıyorum 

Tülin hanım çok anlamlı bir paylaşım tabii anlayana teşekkürler

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Cihan AYTAN' Alıntı:
Aslan bey sonuna kadar hak verdiğim anltımınızı tebrik ederim aynen katılıyorum 

Tülin hanım çok anlamlı bir paylaşım tabii anlayana teşekkürler
YÜREKTEN KATILIYORUM ....