erkegi yuvada olu buldum acaba kendimi oldu

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
anlayamadim kan yok ortada erkegi yuvalikta yumurtalarin yaninda olu buldum disi kanatmadanda oldurebilirmi ben simdi napsam baska erkek atsammi yanina

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
dişi öldürmemiş, öldürse kan görmeniz lazımdı.
ölü kuşu kontrol edin, ishali varmışdı?
göğüs kemiği elinize net geliyormu? v.s.

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
tesekkurler gommeseydim incelerdim ama gomdum

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bir arkadaştan duymuştum en kadar doğrudur ama bu kuşlar gagasıyla diğer kuşun boğazını sıkarakta öldürebiliyormuş.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ünsal UCAK' Alıntı:
anlayamadim kan yok ortada erkegi yuvalikta yumurtalarin yaninda olu buldum disi kanatmadanda oldurebilirmi ben simdi napsam baska erkek atsammi yanina
Faiz lobisinin işidir. Şaka bi tarafa erkek kuşun göğüsünde şişlik yada tam tersi zayıflama varmıydı kuruma hastalığınada yakalanmış olabilirdi. başka bir erkek alıp deneyebilirsin ama kafesin temizliğini ve dezenfekte etmeyi lütfen unutmayın.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
değişik  gizli ölüm nedenleri  olabiliyor  sizin  fark etmediğiniz  en başlıca  ve basiti  kalp krizleri eğer kuşunuz son ana kadar  normalse  davranıslarında her hangi  bir  gariplik yoksa  yaa  hastalığı felan  kalp krizidir  diğer bir durumu  ise  iç kurumadır lakin onda  hayvanın hareketlerinden  fark edebilirsiniz  bir  olumsuzluk olduğunu...

değişik gıda verdiyseniz  yada örümcek var ise  evinizde  sahi bu mevsimde pek görünmezler ama belli olmaz  örümcek ısırmalarıda buna neden  olur...  erkeğe bir  dişi alınız  yalnız kendi  seçsin dişisini..

Ünsal UCAK' Alıntı:
tesekkurler gommeseydim incelerdim ama gomdum