F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 4 Şub 2012 #1 Erkeğin yapacağı yaklaşımı dişi yapıyor. Erkeği kaşıyor gagasını erkeğin gagasına değdiriyor erkeğin yanına gidiyor ustalar bu durum normalmidir ben bir yorum yapmadımda yardımlarınızı bekliyorum
Erkeğin yapacağı yaklaşımı dişi yapıyor. Erkeği kaşıyor gagasını erkeğin gagasına değdiriyor erkeğin yanına gidiyor ustalar bu durum normalmidir ben bir yorum yapmadımda yardımlarınızı bekliyorum
G geum Uzman Üyemiz Katılım 21 Ağu 2011 Mesajlar 1,438 Konum İstanbul Adı Umut Soyadı GENÇ 4 Şub 2012 #2 Hiç bir anormal durum yok.
M mucolok Üyemiz Katılım 29 Ara 2011 Mesajlar 87 Konum istanbul Adı Mücahit Soyadı KESLER 4 Şub 2012 #3 aynen genç kuşlarda erkeğe öğretmek amaçlı dişi kuş kur davranışları sergiler, benim dişi erkeğin üstüne bacak atıyordu,
aynen genç kuşlarda erkeğe öğretmek amaçlı dişi kuş kur davranışları sergiler, benim dişi erkeğin üstüne bacak atıyordu,
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 4 Şub 2012 #4 bilgiler için teşekkür ederim
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 5 Şub 2012 #5 İllaki erkek kur yapacak diye bir durum yok. Herşey karşılıklı. Bu durum bütün canlıların doğasında öyledir
İllaki erkek kur yapacak diye bir durum yok. Herşey karşılıklı. Bu durum bütün canlıların doğasında öyledir
F furrfarr Uzman Üyemiz Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 966 Konum ankara Adı Furkan Soyadı Gümüş 5 Şub 2012 #6 Teşekkür ederim.