Slm arkadaşlar. Bende de aynı sorun var, erkek muhabbet 3 yıldır bende tekti ve bana alışık ve herşeyi konuşan bi kuş.. Yalnızlık ALLAH a mahsus deyip yanına dişi getirdim ayrı kafelerde birbirine alıştırıp dişiyi erkeğin yanına attım ve yavruluk taktım herşey normal seyretti.. Öpüşmeye birbirlerine yem kusmaya Vs başladılar ve tam bi eş oldular.. Dişi yatıp kuyruğu ok gibi kaldırmaya başladı, benim erkek kuş salak gibi üzerine çıkacağına yem yemeye inip o halde geri gelip dişiye yedirmeye tercih etti hep, bu durum epey oldu.. Erkek dişiye süper bakıyo iyi yediriyor kaşıyor Vs... Dişi sürekli yatıp kuyruğu kaldırıp bekliyo nihayet erkek üzerine çıkmaya başladı fakat birtürlü olayı gerçekleştiremiyo ,dişinin üzerinde geziniyo sağa sola dönüp haliyle düşüyor... Dışı yılmadan hep yatıyo bekliyo bu durum hep böyle.. Neyse dişi yumurtlamaya başladı ve 5 adet yumurta yaptı bu şekilde ve günün tamamını yem ve dışkı ihtiyacı harici yavrulukta geçirdi 20 günü... yumurtalar hep boş çıktı tabi tahmin ediyordum çünkü erkek işlemi gerçekleştiremiyordu.. boş yumurtaları attım tekrar aynı şeyler devam ediyo erkek hala üzerine çıkıyo ama videolarda izlediğimiz çiftleşme asla beceremiyor bizim erkek kuş.. üzerinde duruyo ve anlattığım gibi ...2 gün önce baktım dişi tekrar yumurtlamış... ben ne yapcam bu erkek bu işi yapbilecekmi UZMAN arkadaşlar dan acil yardım ve bilgi bekliyorum... dişi kuşa inanın çok üzülüyorum.. boşuna yavrulukta yatıyo... lütfen acil yardım...