ERKEK DİŞİYE CÖKÜYO

mustafa0028

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
sarımehmetoğlu
Herkese selemlar ciftlerimden bir tanesinde ilgimi ceken bişey oldu tuafıma gitti sizlerle paylaşmak istedim ciftim yaklaşık 6-7 aylık bundan 3 hafta nce eşe attın ve bugün erkegin cöktügünü ve dişininde üzerine cıkıp ciftleşirken gördün şaşırdım acaba bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmı herkese saygılar...?

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Nadirde olsa görülen bir durum. Ben daha önce muhabbet kuşlarında hiç görmedim fakat paylaşılan videoları vardı orda gördüm. Güvercinlerde kendim biçok kez gördüm. Arasıra olması anormal değil ancak her çiftleşme bu şekilde olursa bol bol boş yumurta toplayabilirsiniz.

mustafa0028

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
sarımehmetoğlu
güvercin baktım sizin söylediginiz yaşlı erkekler üzerine binemeyince erkek cöker bu normal muhabbet kuşunda hic duymadım kuşlar da genc

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
muhabbet kuşların da nadiren de olsa bu durumlar oluyor benim erkek de ilk eşleşme zamanı yatıyordu sonra erkek normale döndü eşleşmeye başladı sizin de erkeğiniz normale dönecektir...

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
gökay tatar' Alıntı:
muhabbet kuşların da nadiren de olsa bu durumlar oluyor benim erkek de ilk eşleşme zamanı yatıyordu sonra erkek normale döndü eşleşmeye başladı sizin de erkeğiniz normale dönecektir...

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Bu aslında gayet normal bir durum önemli olan o iki noktanın birleşmesi ister dişi çöksün ister erkek hiç fark etmez. Hatta çok acayip bir çift var bende erkek çöküyor dişinin tek ayağı tünekte tek ayağı erkeğin sırtında yatay duruş yaparak işi bitiriyorlar :) Boş yumurtada görmedim altlarında dediğim gibi önemli olan iki noktanın denk gelmesidir.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Aslında normal / anormal bir harekettir bu.
Bunun çeşitli nedenleri vardır.çokta sorun olmayan bir olaydır.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Bu aslında gayet normal bir durum önemli olan o iki noktanın birleşmesi ister dişi çöksün ister erkek hiç fark etmez. Hatta çok acayip bir çift var bende erkek çöküyor dişinin tek ayağı tünekte tek ayağı erkeğin sırtında yatay duruş yaparak işi bitiriyorlar :) Boş yumurtada görmedim altlarında dediğim gibi önemli olan iki noktanın denk gelmesidir.
cemal ustam gerçekten böyle bir fantaziye sahip kuşların mı var  :D çok ilginç  smileki

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Neleri var cihan :) bunu en iyi oğuz ve yavuz kardeşler biliyor :)
dediğine göre onlar aşmışlar artık çiftleşmek doğasıylaresmen dalga geçiyorlar bu fantaziye sahip karakterli kuşların yavrularındada aynı karakteristik özellikler varsa aslında bir takım oluşturmak hiç fena olmazdı hani :D

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
:D :D aşmış onlar dediğin gibi cihan ama malesef şuan yavru satışı yapmıyorum tüm yavruları yani 2-3 kuluçka kendime ayıracağım tüm çiftlerimin üretimhaneyi genişletme çalışmalarına başladım ufak ufak hedefim 80 çift

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
MUHTARIN HESABI;
hanım suyu ısıt olursa olur olmazsa çay koyarız demişya işte o hesap bi şekilde bi şeyler olacak

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
CemaL TANIŞ' Alıntı:
:D :D aşmış onlar dediğin gibi cihan ama malesef şuan yavru satışı yapmıyorum tüm yavruları yani 2-3 kuluçka kendime ayıracağım tüm çiftlerimin üretimhaneyi genişletme çalışmalarına başladım ufak ufak hedefim 80 çift
inşallah ustam hayırlısıyla hedeflerine ulaşmanı dilerim ben senin elbet bir boş anına denk getiririm :D

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
CemaL TANIŞ' Alıntı:
C:)  C:)  C:) önemli olan iki nokta +1