Erkek Dişiyi Yuvaya Sokmuyor

Candaroglu37

Yeni Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Öztürk
Merhaba arkadaşlar. Benim şöyle bir problemim var. İki gün öncesine kadar dişi kuş erkeğe huzur vermezdi yavruluğa yaklaştırmazdı ve anlaşamadıkları da aşikar ama işte atsan atılmaz satsan satılmaz geçinip gidiyorlar. Her neyse dediğim gibi dişi erkeğe huzur vermez kendine yaklaştırmazdı. Son iki gündür erkek olan (ki erkek 2 yaş küçük dişiden) sanki üstünlüğü ele geçirmişçesine dişiye rahat vermiyor. Yavruluğa (boş yavruluk) giriyor dişi yaklaştığı gibi uçar tekme edasıyla dişi kafesin dibine gönderiyor. Aralarında bi sevişme olmuş ihtimalini de çok düşük görüyorum birbirlerine yaklaşmazlar yaklaşırlarsa cırıl cırıl didişirler, öyle videolarda izlediğim gibi öpüşme, kur falan yok yani aralarında. Neler oluyor sizce?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
İsmail Bey,

Aralarında kavga etmiş olabilirler. Benim bir çiftte olmuştu. İnanır mısınız birbirlerine sırtlarını dönüyor öylece tünüyorlardı. Sonra kendi aralarında barıştılar.

Siz imkanınız varsa ayrı kafeslere alın 2-3 hafta kadar. Erkek yuvalık olan kafeste olsun. Bu arada besleyin kızıştırıcı gıdalar da verin. Hazır olduklarını gözlemlediğinizde dişiyi erkeğin yanına atın. Herhalde sorunu unutup kızgınlıktan barışacaklarıdır.