erkek folluğa girer mi?

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
dün yeni bir çift muhabbet aldım erkek kafesteki yuvalıkla ilgili anlam veremedim normalde erkek kuş yuvaya girer mi? yani uzun süreli kalmıyor ancak yuvaya giriyor 1 2 dk snra geri çıkıyor neden ne olabilir dişi kuşu kafese daha sonra ekledim dişi kızgın..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Erkek dişiyi yuvalığa alıştırıyor normal bi durum

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Sezgin ANIL' Alıntı:
Erkek dişiyi yuvalığa alıştırıyor normal bi durum
kardeşim yuvalığa giriyor 2dk durmadan geri çıkıyor yeni aldım çifti dişi kızgın durumda.. ilgisini çekmeye mi çalışıyor acaba?

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
Bende de aynı olay söz konusu hiç karışmıyorum bazen erkek giriyor bazen dişi giriyor ... Normaldir...

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
dişinin girdğini görmedm dün aldım kuşları

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
koca forumda erkeğin folluğa girme mantığını açıklayacak düsüncesi olan arkadaslar yokmu ?

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Erkek dişiyi folluga cagırıyordur. Böle durumlarda  kuşları fazla rahatsız etmeyin. günlük su degişimi yapın. Mamalarınıda duzenli olarak verin. yumurtaları follukta görürsünüz yakında.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
mantıklı açıklama yapmışlar daha nasıl bir mantık arıyorsun ki. erkek dişiye yuvanın güvenli olduğunu öğretmeye ve yuvaya alışmasına yardımcı oluyor.

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
koca forumda erkeğin folluğa girme mantığını açıklayacak düsüncesi olan arkadaslar yokmu ?
Senin erkek kuş yakında yumurtlayacak veya senin erkek kuşun aslında erkek değilmiş.
Bunlar daha mantıklı geliyor mu ? Bunları dememizi mi bekliyorsun ?

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
konuyu dalgaya almaya gerek yok teşekkürler yorum yapan arkadaşlar için..

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
ONUR BEY ERKEK YUVAYA GİRER DİŞİYİ SONRA ATTIM DİYORSUNUZ ERKEK DİŞİYİ YUVAYA ALIŞTIRIYOR EĞER AĞIZDAN BESLEME DE VARSA HAYIRLI OLSUN DİYELİM HİÇ KİMSE BU UĞRAŞI DOĞUŞTAN KAZANMAMIŞTIR BEN DE HOBİ OLARAK UĞRAŞIYORUM VE HALA YOLUN BAŞINDA DİİLİM ZAMANLA ÖĞRENİLECEKTİR. KUŞLARINIZ HAYIRLI OLSUN ..
                                                                                                                    SAYGILAR...

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Levent ULUCA' Alıntı:
ONUR BEY ERKEK YUVAYA GİRER DİŞİYİ SONRA ATTIM DİYORSUNUZ ERKEK DİŞİYİ YUVAYA ALIŞTIRIYOR EĞER AĞIZDAN BESLEME DE VARSA HAYIRLI OLSUN DİYELİM HİÇ KİMSE BU UĞRAŞI DOĞUŞTAN KAZANMAMIŞTIR BEN DE HOBİ OLARAK UĞRAŞIYORUM VE HALA YOLUN BAŞINDA DİİLİM ZAMANLA ÖĞRENİLECEKTİR. KUŞLARINIZ HAYIRLI OLSUN ..
                                                                                                                    SAYGILAR...
yani şöle söleyim erkeği dün akşam üstü aldım dişi kuşta farketmemısım ishal varms bugun gıttım oglen baska bır dısı aldım yanı dısıyı bu oglen attm erkegıde dun anlatabılmsmdır umarm disi kızgın

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Yeni geldigi icin ishaldir ayrica yuvaliga erkek girerek disiye yuvaligin guvenli oldugunu icgudusel olarak anlatmaktadir

E

elaziz2316

Guest
Umut GENÇ' Alıntı:
mantıklı açıklama yapmışlar daha nasıl bir mantık arıyorsun ki. erkek dişiye yuvanın güvenli olduğunu öğretmeye ve yuvaya alışmasına yardımcı oluyor.
    Aynen.