Erkek için aldığım yeni dişi ve ilk günler..

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
Cihan Aytan dan yavru iken aldığım erkek ve dişi kuşumun dişinin huysuz olması nedeni Cihan kardeşten rica ederek yeni bir dişi ile değiştim...  erkek sarı olan yeşil ise yeni gelen dişi... 4. gündür birlikteler dişi ilk 2 gün yerinden bile kıpırdamıdı... erkek ise 1 dakka boş bırakmadı sürekli kur yapıp durdu gerçi hala yapıyor... dişi de bugün baktım biraz biraz kıpırdanmaya başaladı... lakin erkek çiftleşmek istediği için çok rahatsız ediyor... dişi biraz ufak 4.5 aylık erkek 10 aylık.... şimdilik raralarında bir sorun yok gibi...sürekli yanyana duruyorlar..
limon-zeytin muhabbet kuşu

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Erkeğin maşallahı var... inşallah iyi anlaşırlar bol yavruları olur.

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
bende galiba 7-8 aylik bir erkek var komsudan yeni geldi.orada korkmus ve kanatlari yolunmus ucamiyor.yarin yanina disi alacagim.birbirlerini sevip es olma ihtimalleri ne kadar ve disi icin fazladan kafes alamiyorum direkt erkegin yanina koyacagimherhangi bir sey sorun yaratirmi

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
bir sorun olacağını sanmıyorum ama bu kuşlar eşe biraz zor geliyor. alacağınız dişi ve erkeği iyi gözlenmeniz gerekir... çok aşırı kavga yoksa zamanla eş olurlar...

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
dişi 4,5 aylıksa erkek 10 aylıksa bunlar bıraz zor eş olmazmı :D Sen yanı yumurtlayacaklarınız sannetme inşaalah ben yanılırımda arada baya fark var