Erkek Jumbom

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Ama siz zoru başarabilirsiniz. Deneyin. Olmadı bu kuşu tek bakar ayrıca çift bakarsınız bu size alışık kalır en kötü ihtimal. Kuşa ilgi gösterin size alışacaktır. Belki de size alışsa da dişiyle iyi anlaşır. deneme 1 -2Abi dediğim gibi kuş jumbo değil yüklediğin resme göre

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Tamam arkadaşlar saolun ben başaracağıma eminim -ki çiftleştirmeyi fazla düşünmüyorum- ancak elime nasıl alıştırabilirim? Bir de o kuşu aldığım yerdeki adam 1 aylık Jumbo normal kuşlardan çok daha büyük gösterir dedi.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Talha ELİEYİ' Alıntı:
Tamam arkadaşlar saolun ben başaracağıma eminim -ki çiftleştirmeyi fazla düşünmüyorum- ancak elime nasıl alıştırabilirim? Bir de o kuşu aldığım yerdeki adam 1 aylık Jumbo normal kuşlardan çok daha büyük gösterir dedi.
Kuş jumbo değil yerli 1 aylık değil neredeyse 1 yaşında

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuş jumbo değil yerli 1 aylık değil neredeyse 1 yaşında
Yanlış hatırlıyo olabilirim ama papağan kırmasımıymış neymiş onlar jumbo zannetmiştim pardon papağan kırması demişti.Büyük gösterir dedi :(

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
TİPİK PETSHOP  DAVRANIŞI....  GEÇMİŞ OLSUN VE BİZDEN YANA ÇOOOOOOK SELAM SÖYLEYİN YOK AT KIRMASI YAHU NE EDEPSİZ NE ÜCKAĞITCILAR VARMIS GECE GECE GÜLECEĞİM YOKTU YOK ARKADAŞLARDAN EĞLENCEDEN GELDİK ACABA DEDİM BENİM KAFA İYİDE YANLIŞMI GÖRÜYORUM RESMİ... SİZ ALIN KUŞU GÖTÜRÜN VE ONDAN ONCE TELEFONUZ RESİM ÇEKEN TÜRDEN SE SİTEDEN BİR KAÇ JUMBO RESMİ ÇEKİN BAKIN DİYİN JUMBO KUŞ BU... İNŞALLAH 100 TL ÜZERİ ALMAMIŞTIR SİZDEN... LAFA BAK YA PAPAĞAN KIRMASI :d :d :d LA ARKADAŞ BU PETSHOPCULARA (SÖZÜM MECLİSTEN DISARI) KİŞİLİK KARAKTER ANALİZİ YAPIP 6 AYDA BİR KUŞ  BAKIM VE TÜRLERİ  HAKKINDA SINAV YAPMALILAR