erkek kur yapmıyor :(

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
arkadaşlar benim erkek dişiye kur yapmıyor erkek yuvalığın içinde duruyor dişi tünekte ötüyor acaba sebebi nedir?

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Arkadaşım gerçekten çok heyecan yapıyorsun bir sürü konu açmışsın bu işin en güzel tarafı sabır sabır sabır ben yavru almak için tam 6 ay bekledim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşları biraz rahat bırakmayı denesen daha iyi olacaktır emin ol

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
aslında buraya konu açtıgım kadar kuşları kurcalamıyorum sadece merak ettiklerimi ve gözüme çarpanları buraya yazıyorum binevi merak ama kuşları kurcalama falan yok odalarına ya 1 kere giriyorum günde ya 2

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
belki sen girmediğin zamanlarda kur yapıyordur burak dişiyle erkek bir aradaysa kaçınılmaz son  8)

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
daha çok erken.sabırla beklemelisin.onlar birbirlerine alışsınlşar önce sonra erkek kur yapar dişiye....

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Burak kardeşim heyecanını anlıyorum ilk kez muhabbet kuşu besliyorsun galiba birçok kişi yazmış bende yazıyorum bunu kulak arkası etme zamanla anlayacaksın zaten kuşları fazla rahatsız etme bırak kendi hallerine senin yada bizim yapacağımız bişey yok onlar herşeyi halleder kurda yapar çiftleşirde kavgada eder bunlar normal şeyler sen kuşları kasarsan onlarda kasılır

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abi 1 2 kere giriyorum kapıları açık duruyor zaten odalarından geçerkende gözümün ucuyla hiç öpüşmüyolar yoksa oturup kuşları saatlerce izlemiyorum