H Harungler Üyemiz Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 33 Adı Harun Soyadı Güler 8 Nis 2017 #1 Erkek kuşum disiye kur yapiyo dişi kuyruğunu kaldiriyo erkek sadece bi ayağını atıyo ve sadece opusuyolar sizce ne sorun olabilir erkek fazla değil ama ele gelen bi kuştu.cevaplarinizi bekliyorum?
Erkek kuşum disiye kur yapiyo dişi kuyruğunu kaldiriyo erkek sadece bi ayağını atıyo ve sadece opusuyolar sizce ne sorun olabilir erkek fazla değil ama ele gelen bi kuştu.cevaplarinizi bekliyorum?
E Esra DELÜHASAN Takipçi Üyemiz Katılım 23 Ara 2016 Mesajlar 128 Konum Bursa Adı Esra Soyadı Delihasan 8 Nis 2017 #2 Acemilik zamanla öğrenir.
H Harungler Üyemiz Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 33 Adı Harun Soyadı Güler 10 Nis 2017 #3 Erkek kuşu değiştirsem esra hanım bugün yine gördüm ciftlesemiyo.
Y Yusuf21 Takipçi Üyemiz Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 141 Konum Diyarbakır Adı Yusuf 10 Nis 2017 #4 Benim kide bu sorun erkek dişi ye kur yapıyor dişi kuyruk kaldırıyor erkek üstüne çıkıyor gittikçe öğrenecek
Benim kide bu sorun erkek dişi ye kur yapıyor dişi kuyruk kaldırıyor erkek üstüne çıkıyor gittikçe öğrenecek
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,990 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 10 Nis 2017 #5 yuvalığı takılı kalsın günaşırı taze mama ve E vitamini verin fazla yuvalıkları kurcalamayın zamanı gelince çiftleşirler yumurtlarlar
yuvalığı takılı kalsın günaşırı taze mama ve E vitamini verin fazla yuvalıkları kurcalamayın zamanı gelince çiftleşirler yumurtlarlar