Y Yusuf21 Takipçi Üyemiz Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 141 Konum Diyarbakır Adı Yusuf 28 Şub 2017 #1 Selam arkadaşlar erkek kuşum dişi ye kur yapıyor dişi kuş kuyrukun Kaldırıyor erkek halen dişi kur yapıyor erkek kuşum acemi
Selam arkadaşlar erkek kuşum dişi ye kur yapıyor dişi kuş kuyrukun Kaldırıyor erkek halen dişi kur yapıyor erkek kuşum acemi
S samatyalı Üyemiz Katılım 6 Ara 2016 Mesajlar 76 Konum istanbul_samatya 28 Şub 2017 #2 Hiç başıma gelmedi ama bende merak ettim prof arkadaşlardan yardım gelir yunus bey samatyalı hobi amaçlı üretici
Hiç başıma gelmedi ama bende merak ettim prof arkadaşlardan yardım gelir yunus bey samatyalı hobi amaçlı üretici
S sturk Yeni Üyemiz Katılım 26 Eyl 2016 Mesajlar 18 Konum ist Adı selim Soyadı turk 28 Şub 2017 #3 Yusuf DEMİR' Alıntı: Selam arkadaşlar erkek kuşum dişi ye kur yapıyor dişi kuş kuyrukun Kaldırıyor erkek halen dişi kur yapıyor erkek kuşum acemi Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar abim ayni dert bende de var agizina yem kusma var kasima var yumurta veriyorum yemiyor havuç veriyorum 1 veya 2 gaga sonrasi yine yok ne yapsak bizmi gosterelim n yapalim anlamadim gitti
Yusuf DEMİR' Alıntı: Selam arkadaşlar erkek kuşum dişi ye kur yapıyor dişi kuş kuyrukun Kaldırıyor erkek halen dişi kur yapıyor erkek kuşum acemi Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar abim ayni dert bende de var agizina yem kusma var kasima var yumurta veriyorum yemiyor havuç veriyorum 1 veya 2 gaga sonrasi yine yok ne yapsak bizmi gosterelim n yapalim anlamadim gitti
A AyhanOtcuoglu Site Moderatörü Yönetici Katılım 29 Eyl 2015 Mesajlar 1,120 Konum Manisa Adı Ayhan Soyadı OTÇUOĞLU 28 Şub 2017 #4 Müdahale etmeyiniz. Salmada değiller sanırım toplu halde bu işleri diğerlerinden öğreniyorlar ama evde beklemekten başka çare yok.
Müdahale etmeyiniz. Salmada değiller sanırım toplu halde bu işleri diğerlerinden öğreniyorlar ama evde beklemekten başka çare yok.
Y Yusuf21 Takipçi Üyemiz Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 141 Konum Diyarbakır Adı Yusuf 28 Şub 2017 #5 Sağolun arkadaşlar erkek kuşum 2 aylıkken aldım şimdi ise 10 yada 11 aylık gibi kuşları 1 yada 2 hafta ayrisami üstadlarm
Sağolun arkadaşlar erkek kuşum 2 aylıkken aldım şimdi ise 10 yada 11 aylık gibi kuşları 1 yada 2 hafta ayrisami üstadlarm