Erkek Kuşum Delirdi :) YARDIM

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Arkadaşlar 1 çift kuşum var. Daha öncede çiftleşmedikleri için konular açmıştım. Hala bir ilerleme yok dişi kuşum açısından. Erkek olanı erişkinliğe ulaştı ancak dişi ulaşmadı yada henüz hazır değil. Neyse son günlerde erkek çok fazla dişi kuşu rahatsız etmeye başladı sürekli onu korkutuyor ve rahatsız ediyor. Bağrışmalarından artık sinirlenmeye başladım.  icon_think Resmen kuşa saldırıyor. Dişi istemiyor ancak her gün çıldırtıyor sarı kuşu resmen. Bazen ayaklarıyla tutuyor sarkıyor aşağıya doğru ciddi kavgaları oluyor. Bunun olmaması için ne yapmalyım. İkisini ayırmayı düşündüm ama 2. kafes yok. Almakta istemiyorum açıkcası. Mevcut kafesimin ortasından herhangi bir şeyle ayırsam ne olur ? Fayfasını görür müyüm ? Bir süre ayırmak istiyorum onları. Yada alternatif bir çözümü olan varsa bekliyorum..

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Kafeste yavruluk varsa çıkarıp öyle gözlemleyin bir süre. Yavruluk, erkek kuşun güdülerini tetikliyor.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
dişiyi değiş damızlık hazır bir dişi bul en kestime yolu budur...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Karahan UZUN.' Alıntı:
dişiyi değiş damızlık hazır bir dişi bul en kestime yolu budur...
Her çift uyacak birbirleri ile eşleşecek değildir.Erkeğinize başka dişi alın.Sonu kötü olacak sonuçlar ile karşılaşmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun bence.