erkek kuşum devamlı yuvalıkta neden..?

seko51

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
çıft kuşlarım çiftleşdı ama erkek kuş devamlı yuvalığın içinde dişi kuş ise dışarda duruyo  çogunlukda erkek içerde hep vakıt geciriyo nedenı yazarsanız sevınırım tesekkurler

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
dişiden daha hevesli sanırım dişi yumurtlayacağı zaman gider hatta beraberde oturabilirler

E

elaziz2316

Guest
    Ya üşüyordur, ya da yuvanın güvenirliliğini kontrol ediyordur.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
aynı durum iki çiftimde var diğer 3 çiftimin erkekleri oralı bile değil sanırsam yuvalığa giren erkek kuş avantaj bzim için görev paylaşımı yuvayı benimseme var yani yumurta olduğunda yumurtalar hiç  soğuk kalmayacak yumurtada anne yokken baba baba yokken anne yatıcak güzel bence ama ustalarım en net cevabı verecektir

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ceylin123' Alıntı:
dişiden daha hevesli sanırım dişi yumurtlayacağı zaman gider hatta beraberde oturabilirler
belkide dişi kuş erkeği kandırmıştır yumurtayı sen yumurtlayacaksın diye o garibimde inanmıştır :)

serkan bey iyi yavru bakacak bi erkeğiniz var demektir ama şunu sorayım yumurta yok dimi şu anda ?

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
seko51' Alıntı:
çıft kuşlarım çiftleşdı ama erkek kuş devamlı yuvalığın içinde dişi kuş ise dışarda duruyo  çogunlukda erkek içerde hep vakıt geciriyo nedenı yazarsanız sevınırım tesekkurler
Dişi kuşunuz yuvalığa girmeye korkuyor, erkek kuşunuz ise yuvanın korkulacak bir yer olmadığını, aksine güvenli bir yer oldugunu dişi kuşa ispatlamaya çalışıyor...Dişide en kısa zamanda alışacaktır...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yahya SAYIN' Alıntı:
Dişi kuşunuz yuvalığa girmeye korkuyor, erkek kuşunuz ise yuvanın korkulacak bir yer olmadığını, aksine güvenli bir yer oldugunu dişi kuşa ispatlamaya çalışıyor...Dişide en kısa zamanda alışacaktır...
;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlar ya hasta oluklarında yuvalık sıcak olduğu için yuvalıkta beklerler yada Yahya beyin dediği gibi dişiye yuvalığın güvenli olduğunu göstermek için. Erkek kuşunuzda kırgınlık yoksa dişinin girmesini sağlamak amacıyla bekliyordur

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
benımde bır cıftımde var arkadslar dısı bıraz cekıngen erkek kus onu ıcerı sokmak yuvanın guvenlı oldugunu gostermek ıcın sureklı yuvaya gırıyor,şanslısın boyle bır erkege sahıp oldugun ıcın

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Kuşlar ya hasta oluklarında yuvalık sıcak olduğu için yuvalıkta beklerler yada Yahya beyin dediği gibi dişiye yuvalığın güvenli olduğunu göstermek için. Erkek kuşunuzda kırgınlık yoksa dişinin girmesini sağlamak amacıyla bekliyordur

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
abicim kızma ama azda olsa bi ihtimal inşallah benim gibi bi komedi yapmamısındır bende dişinin yanına ceresi masmavi bi kuş attım erkek eş diye yav bi girdi yuvalıga  cıkmak bilmiyo o gırıyo ben cıkartıyodum  ertesi gun yıne  ole tam cıkartayım derken bi baktım bizim erkek dönmüş dişi oluvermiş altında da yumurtası  ;D ;D  beni ceresi aldattı ama masmavidi  belki cok ufak bi ihtimalde  olsa bu sekıl olmasın senınde ;D  dönüyo bunlar anlamadan  ;D

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Yahya SAYIN' Alıntı:
Bende aynı fikirdeyim.