Erkek kusum disi kusuma yem yedirmiyor???

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
dişiyi yanına yeni attıysan belki ondandır.baskın erkeklerde bu olur.kafesi benimser ondandır.ama zamanla geçer.benim tahminim bu.ama ustalar daha iyisini bilirler. :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yeni aldığınız bir kuşun hemen çift olmalarını ve birbirlerini besleyip çiftleşmelerini beklemeyin:)

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
DİŞİYİ YENİ ALDIM DİYORSUNUZ BİRAZ ZAMAN LAZIM AYRICA KAFESDEKİ O RENKLİ MATERYALLERİ KALDIRIRSANIZ DAHA İYİ OLUR ERKEK DİKKATİNİ DİŞİYE VERECEKTİR TABİKİ DİŞİ ERKEK ARASI YAŞ UYUMU DA ÖNEMLİDİR. BİRAZ MAMA HAZIRLAYIP MAMAYA NİJER TOHUMU ATABİLİRSİNİZ DİŞİNİZ DAHA KIZIŞMAMIŞ AYRICA ADAPTASYON SÜRECİ KOLAY GELSİN.

4eod4k3w

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Baba
benim olay da tam tersi..erkeği yeni aldığım kafeste bir hafta tuttuktan sonra dişiyi kendi kafesinden erkeğin kafesine atttım.erkeğin kafesinde olmalarına rağmen dişi, erkeğe hala yem yedirmiyor.ne ka çirkef bir dişiymiş anlamadım  rotfl  smileki ;D

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Resimden kuşların ikiside dişi gibi ben sana söyleyim daha net bir foto çek ikiside dişi büyük ihtimal zaten dişili erkekli olsa bile 1-2 ay bekleyin hemen nasıl eş tutmalarını bekliyosun.