Merhabalar yaklasık 1.5 yaşında bi erkek kuşum vardı kusmaya falan başladı uzun süre önce bende eş alıyım dedim 2 gün öncede aldım 1 tane dişi getirdim 8 aylıkmış ve gagasıda koyu kahverengi çiftleşmeye hazır oldugunu söyledi aldıgım yer fakat şöyle bi sorun var benim için çiftleşmeleri falan önemli değilde erkek yem yedirmiyor dişiye, dişi geldiği günden beri su içmedi gözlemlediğim kadarıyla ve sürekli aynı yerde duruyor ilk aldıgım gün dişi ballı yemeye calısırken bizimki bunu gagaladı çok sert bicimde değil ama uzaklastıracak sekilde gagalıyor bende 2. sini koydum kavga etmesinler diye yine birşey değişmedi marul koyim dedim 6 tane sallandırdım kafese kavga etmesinler diye durdular bi tanesinin başında didişiyorlar ne yapmam gerekiyor geçer mi zamanla bilgisisi olan yardımı dokunabilecek cevapları bekliyorum teşekkürler şimdiden
birde kafesin içinde sakinler gayet sorun yok 2 gündür ama iş yeme gelince değişiyor ve erkek olan dişiye kur yapıyor kaşımaya çalışıyor fakat dişi ilgilenmiyor fazla izin vermiyor yani
birde kafesin içinde sakinler gayet sorun yok 2 gündür ama iş yeme gelince değişiyor ve erkek olan dişiye kur yapıyor kaşımaya çalışıyor fakat dişi ilgilenmiyor fazla izin vermiyor yani