ERKEK KUSUM İÇİN EŞ SEÇİMİ

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Kusuma es sectirebilme imkanim olmadigi icin secimi  kendim yapiyorum. Kendi renginde alsam daha iyi bir eslesme mi olur sizce  yoksa  farketmez mi?  Nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum kendisi secmedigi  bir kusls eslesme ihtimali nedir? 

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ayna kullanmadıysanız daha önceden rengin önemi yok. Kendiniz seçtiremeyecekseniz yanına sağlıklı bir dişi eş olmaları biraz zaman alır ama yine de alıştıklarında sorun olmaz

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
ayna kullanmadıysanız daha önceden rengin önemi yok. Kendiniz seçtiremeyecekseniz yanına sağlıklı bir dişi eş olmaları biraz zaman alır ama yine de alıştıklarında sorun olmaz
Ayna  kullandım ama bi süredir kullanmıyorum. Peki hiç eslesmeme ihtimalleri var  midir?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
evet hiç eşleşmeme ihtimalleri vardır birbirlerini aşırı dercede gagalarlar kafesin içinde terör estirirler bağrışırlar o zaman dişiyi değiştirmeniz gerekir.

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
evet hiç eşleşmeme ihtimalleri vardır birbirlerini aşırı dercede gagalarlar kafesin içinde terör estirirler bağrışırlar o zaman dişiyi değiştirmeniz gerekir.
Peki disi secimini neye gore yapmaliyim benimkisi sekiz aylik daha kucuk bir disi mi bulmaliyim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
8 aylık olursa çok iyi olur en az 7 aylık olsun

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Uğur SARI' Alıntı:
Sizin şuanki kuşunuz jumbomu? Çünkü bir ara jumbo arıyodunuz?
Jumbo kırığı diyenler var çekoslavak diyenler var ben de bilmiyorum acıkcası ne oldugunu

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Jumbo kırığı diyenler var çekoslavak diyenler var ben de bilmiyorum acıkcası ne oldugunu
Sağlıklı olmasına dikkat edin... Yalnız şöylede birşey var petshoplarda genelde yavru kuş olur dikkat edin... Size 7 8 aylık bir kuş gerekli...

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
eslestırme ıcın ılla salmaya atmana gerek yok zaten abıcım senınkıde gorucu usulu olsun zararı olmaz C:) C:)  bende mubısler de renk takıntım oldugu ıcın 3 cıften 2 sını  kendım secıp ese attım ama tercıh edecegın kusun saglıklı olmasına , erkege yasının yakın olmasına  ve en onemlısı kızısmıs olmasına dıkkat edersen  ıyı olur.. zaten 2 sıde kızstıktan sonra cok fazla bı seceneklerı kalmıyor

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Muharrem AVCI' Alıntı:
eslestırme ıcın ılla salmaya atmana gerek yok zaten abıcım senınkıde gorucu usulu olsun zararı olmaz C:) C:)  bende mubısler de renk takıntım oldugu ıcın 3 cıften 2 sını  kendım secıp ese attım ama tercıh edecegın kusun saglıklı olmasına , erkege yasının yakın olmasına  ve en onemlısı kızısmıs olmasına dıkkat edersen  ıyı olur.. zaten 2 sıde kızstıktan sonra cok fazla bı seceneklerı kalmıyor
Ne bileyim kendisinin secmedigi bir esle ciftlesme olasiligi  yuzde bir diyorlar hevesim kırılıyo :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Uğur SARI' Alıntı:
Sağlıklı olmasına dikkat edin... Yalnız şöylede birşey var petshoplarda genelde yavru kuş olur dikkat edin... Size 7 8 aylık bir kuş gerekli...
+11

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hande ÖNENERK' Alıntı:
Ne bileyim kendisinin secmedigi bir esle ciftlesme olasiligi  yuzde bir diyorlar hevesim kırılıyo :)
yo yüzde 1 değil sadece uzun sürebilr küçük bir ihtimalle anlaşmazlar

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
Mert AYDIN' Alıntı:
profesyonel degılım tabıkı ustalar daha ıyı bılırde bence yuzde bır dıye bısey yoktur ıkısıde kızısmıssa aldıgında secenek azlıgı ıcın es olacaktır tabıkı sadece es tutma vakıtlerı uzayabılır yanı hemen cıftlesmez 2 ay sonra cıflesır..

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
bendede ayna vardı sorun olmaz alıştılar ama kuştan kuşada degişir :S