erkek kuşum öldü

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
merhaba sevigili arkadaşlar 3 ay evvel çift olarak aldığım kuşlarımdan erkeği biraz önce eve geldiğimde yuvalıkta ölü olarak buldum :(.
yuvalığın içinde tünemiş vaziyetteydi bende herhalde dişiyi yuvaya çekmek içindir zannetim ama daha sonra seslenince hiç tepki vermedi bende yuvalığı açıp elime aldığımda ölü olduğunu farkettim, gözleri içe çekilmiş gibi sanki kurumuş gibiydi.  :-[

Şimdi dişim yanlız kaldı acaba ona eş mi bulmalı mıyım?  Mersindeki üretici arkadaşların kümeslerinden dişime eş seçmek için siz arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
üşüdüğü için erkek yuvaya girmiştir ve orda ölmüştür, bir kaç kuşum bu şekilde öldü, sağlık olsun, erkeğe benzer renkte bir kuş alabilirsiniz, en mantıklı yöntem dişinin kendisinin eş seçmesi...

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Annem kuşun bu gün tüyleri kabarık öttüğünü söylüyordu ve mersin diğer şehirlere nazaran sıcak bir ahavaya sahiptir. Eğer mersinden yakın olan arkadaşlar iletişime geçerlerse kızımla gider erkek adaylarına bakarız.

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Saolun dostlarım ben ölen için çok üzüldüm sık sık kabız oluyor gibiydi bbirde bitlenmişti :( aldığım yerden geldiğinde bu haldeydi ne yaptıysamda temizlenmedi