Erkek kuşum yuvalığa giriyor

Deniz Keleş

Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Keleş
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi dişi kuşum yaklaşık 1.5 aydır yuvalığa giriyordu. Bu sabah bir baktım erkek kuşumda dişi'nin peşinden girdi. Dişi başta biraz kızdı ama sonra sustu yaklaşık 1 saat yuvalıkta durdular bende pek yaklaşmadım sizce erkek niye yuvaya girmiştir?

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
benim dişide sürekli yuvada kalıyor. yumurta yapınca erkek daha sık girmeye başladı.. girip çıkıyor ama. yemliyor sanırım... zararı olduğunu düşünmüyorum ama ustalar daha iyi yorumlar...

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Deniz KELEŞ' Alıntı:
Benim dişi kuşum daha yumurtlamadı acaba cifleşmek için mi giriyor?
hayır çiftleşme işini yuva içinde yaptığını sanmıyorum... beslemek için yada korumak için olabilir.. sorun olacağını sanmam ama sadece telaşım yumurtayı kırarmı diye...  ama kaç gündür girmekte bir sorun yok...  zaten girdiği 2-3 dk bişey.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sorun yok her erkeğin sergilediği bir hareket olmasa da yuvaya girmesi normaldir. 1 saat yuvada kalmaları da çok iyiye işaret..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benimde dişi az giriyor erkek dha çok giriyor ilgileniyor yuvayla o mu yumurtlayacak ne :)

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kemirgen kuş oldukları ıcın kemırmeyede gırebılır merakta olabılır ama hayırlısı neyse o olsun