erkek kuşun dişi kuşu parçalaması :(((((((((

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
iyi aksamlar abilerim benim 1 çift kusum vardı 6 ay fln beraber kaldılar ama bişey olmadı. daha sonra dişi kuşu baska erkeğin yanına attım 3 ay da onunla kaldı ama yine bişey olmadı 2 gün önce eski erkeğin yanına koydum tekrar ve basta erkek kabarıyodu kur yapıyodu fln sonra bugün baktığımda dişiyi hırpalanmış halde ölü buldum neden olmuş olabilir ? ve bu süreçte bütün kuşlar birbirini görüyodu, ve dişiyi yerde ölü bulduğumda erkek kuş kafesin dibinde diğer erkeğe kabarmış şekilde bakıyodu  neden böyle oldu sizce ? :-[

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
maalesef bu camiada bu davranışlı kuşlar oluyor tek sebebi kıskançlık bendede dişi erkeği öldürdü 2 yumurtası olduğu halde geçmiş olsun :-[

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
maalesef bu camiada bu davranışlı kuşlar oluyor tek sebebi kıskançlık bendede dişi erkeği öldürdü 2 yumurtası olduğu halde geçmiş olsun :-[
peki şimdi erkek kuşla ne yapmam gerekiyo ? yani yeni eş için ?

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Vay be ilk defa bi erkek kuşun dişiyi öldürdüğünü gördüm. Genelde dişiler erkekleri öldürüyor. Seninki baya babayiğit bişey galiba.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
bence dişide herhangi bir kan izi yara vs var mı iyice bir baksaydınız, erkeğin gagasında kan var mı kontrol etseydiniz, dişi kendi kendine de ölmüş olabilir, çünkü erkek kuşlar dişileri öldürmez, dişiler erkeklere saldırır genelde, istisna da olabilir tabi.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
bence dişide herhangi bir kan izi yara vs var mı iyice bir baksaydınız, erkeğin gagasında kan var mı kontrol etseydiniz, dişi kendi kendine de ölmüş olabilir, çünkü erkek kuşlar dişileri öldürmez, dişiler erkeklere saldırır genelde, istisna da olabilir tabi.
Atilla kardeşime katılıyorum. Dişi kendi ölmüştür. Bir kuşun  diğer kuşu öldürdüğü tabloyu görseniz bu kadar sakin anlatmazdınız eminim. Beynini yiyor çünkü tam anlamıyla ve kuşun her tarafı öZellikle gaga çevresi kan oluyor. Bencede dişi ölmüş erkekte kızgın olduğu için üstüne çıkıp biraz hırpalamış olabilir. Ben bunu güvercinlerde yaşadım ölü dişiyi yere bırakmıştım mamalığa yem koyarken üstünde 3 erkek vardı. Kızışan kuş ölü, hasta  vb. tanımıyor  :D SaygıLar

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Özgür ÇİN' Alıntı:
Atilla kardeşime katılıyorum. Dişi kendi ölmüştür. Bir kuşun  diğer kuşu öldürdüğü tabloyu görseniz bu kadar sakin anlatmazdınız eminim. Beynini yiyor çünkü tam anlamıyla ve kuşun her tarafı öZellikle gaga çevresi kan oluyor. Bencede dişi ölmüş erkekte kızgın olduğu için üstüne çıkıp biraz hırpalamış olabilir. Ben bunu güvercinlerde yaşadım ölü dişiyi yere bırakmıştım mamalığa yem koyarken üstünde 3 erkek vardı. Kızışan kuş ölü, hasta  vb. tanımıyor  :D SaygıLar
erkekte kan iti vs yok ama kafasındaki tüyler gitmiş ve bel bölgesindeki tüyllerde yok dediğiniz gibi olduu sanırım ama yinede çok üzücü