Erkek Kuşun Hareketleri Doğal Mı?

cegceg

Yeni Üyemiz
Öncelikle herkese merhaba. İlk konumu açıyorum. Evde 1 çift kuşum var ve ilk defa yumurta alıyorum ara sıra rahatsız edebilirim sizi, şimdiden kusura bakmayın.

Dişi kuşum yumurtladığından beri (12 Şubat) ara ara dışarıya çıkıyor, bu arada erkek kuş yuva girişinde durup sanki dişiyi yuvaya çekmek istermiş gibi kuyruğundan çekiyor, tünekte yanına gidip rahatsız ediyor.

Dişi yuvaya girince erkek devamlı yuva ağzında ara ara içeri giriyor. Bu hareketlerin hepsi doğal mı?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
hareketler doğal erkeğin arasıra yuvaya girmesi dişiyi beslemesidir.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
bundan doğal nevar ceyhun.ne güzel erkek dişiye ve yavrularına bakmaya çok müsait.kimi erkekler var girmesin dişi çiftleşeyim diye yuvalığa sokmayan erkekler var..

cegceg

Yeni Üyemiz
Yaptığı hareketler çok hoşuma gidiyor bir baba olarak, acaba genel de de bu böyle mi diye merak ettim.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
hareketler doğal erkeğin arasıra yuvaya girmesi dişiyi beslemesidir.

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
ayırlı olsun aynı gün almışız lk yumurtayı benim erkek kuşda aynısını yapıyo merak etme

cegceg

Yeni Üyemiz
Maalesef 4 yumurtanın 4'ü de dölsüz çıktı, bugün çıkardım hepsini. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz birşey varsa bilgilenmek isterim. Saygılar.

cegceg

Yeni Üyemiz

Resimlerin kalitesi düşük ama inşallah anlaşılıyordur. Kuşların ırkları farklı sanırım, bunun dölsüz yumurtada etkisi var mıdır? Yaştan kaynaklanan bir problem olabilir mi?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ceyhun kafana takma..ilk kuluçkalarda boş çıkabilir.bunu hemen hemen herkes yaşar..sen bakımlarına devam et.fazla rahatsız etme.tünekleri sabit olsun.başarılar..

cegceg

Yeni Üyemiz
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
ceyhun kafana takma..ilk kuluçkalarda boş çıkabilir.bunu hemen hemen herkes yaşar..sen bakımlarına devam et.fazla rahatsız etme.tünekleri sabit olsun.başarılar..
İlk olduğu için bilgim yok fazla yanlış yaptığım bişey mi var acaba dedim, teşekkürler.