Erkek kuşun hırçınlığı

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Merhaba arkadaşlar elimde bir çift kuş var şuan dişi yumurtalara yatıyor ama erkek kuş devamlı çiftleşmek istiyorum bir önceki yumurtalar çıktı ve yavrular öldü  takip ettim  ve erkeğim devamlı çiftleşmek istemesi ve büyük bir ihtimal erkek yavruları öldürdü şimdi de yavrular çıkacaj ama ben ne yapacagımı bilemiyorum  erkek kuşu  ayırsam bu sefer dişi yavrulara yeterince besleyebilecek mi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavrular çıkacağı zaman erkeği ayırabilirsiniz. Bendede aynı durumda bir erkek var şimdi ayırdım ve dişi yavrulara çok güzel bakıyor

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Önce erkeğin öldürdüğünden emin olmalısınız. Yavru ölümleriyle hepimiz karşılaşmaktayız.

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Teşekkür ederim ilk olarak erkeği  gözlemliyorum  şimdi yumurta var yavrular cıkınca  evdekıler ben işte iken gözlemleyecekler onlar yokken  benım mesai saatleri icinde olduğumda kamera yı acık bırakıp takıp edecegım ....

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Evet hilmi abi kuş tam bir sapık bir kere denemelık ıkı dişinin yanına attım 5 dakıka lıgına erkek 2. dakıka dişinin sırtına ayağını koyuyor :D 

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
biraz önce ilk yavrunun sesleri gelmeye başladı bakalım hayırlısı ne olacak  ilk başata erkeği alıp mı gözlemliyeyim yoksaa  kalsın mı arkadaşlar