ERKEK MUHABBET KUŞU HAKKINDA YARDIM ?

sonerr

Yeni Üyemiz
Adı
soner
Soyadı
kara
arkadaşlar merhaba  dişi kuşumun  yanına yetişkin erkek muhabbet kuşu aldım kuşları eve getirdiğimde erkek kuşun gögsünün  biraz şişkin olduğunu fark ettim ve şiş olan bölgenin gögüs kısmındaki o şişkinlikte  dikkatli bakıldığında derisi görünüyor. aldıgım kişi kuşun  2,5 yaşında olduğunu söyledi .görünürde kuşta hiç bir problem yok gibi sadece tüyleri biraz dağınık.pek anlayamadım ..sizce sorun nedir kuşu tekrar geri vermelimiyim..

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Bir banyo yaptırın. Belki tüylere birşeyler yapışmıştır.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ku$un ayaklari haric her yeri tüglü, ve o yüzden o ciplak yerinin ve ku$un tümünü gösteren 1 - 2 resim  photo  ile daha net bir$ey denilebilinir, ...  8)

Bazi insanlarda stressten saclar dökülür, kimisi kisa zamanda ya tamamen kel olur, yada ufak kellikler meydana gelir, ...

aldiginiz yerde belki ya kavga etmi$tir, ... yani görmedigimiz icin ne desek bo$, ...

hemen panige kapilmayin, ... bir bakmi$iniz yeni tügleri cikmi$, ... siz yemini suyunu güzelce verin yeterki  ;)

DI$KISI normal gözüküyor  8)

Ancak dün bir bayanin ku$u kirgin bir $ekilde büzülmü$ duruyordu, resimde yüklemi$, ... ve bir yandan iyile$ir in$allah dediysekte, her$eye hazirlikli olun diye yazacaktim, ancak hele bir bakalim hesabi bir$eyler sundum, ... ku$ ölmü$, ... diyecegim $uki, resimden bile hasta ku$ ertesi sabahi görürmü görmezmi tahmin edilebilinir, gerci ne zaman ölünecegini sadece Allah bilir, ... bizimkiside sadece tahmin, ...  squint

Saygilar