E ECENGÜZ Yeni Üyemiz Katılım 3 Şub 2016 Mesajlar 20 Konum BALIKESİR Adı engin 13 Şub 2016 #1 MERHABA ARKADAŞLAR BENİM İKİ TANE DİŞİ MUHABBET KUŞUM VARDI İKİ HAFTA ÖNCE İKİ ERKEK ALDIM İKİ AYRI KAFESE ÇİFT OLARAK AYIRDIM BUGÜN KUŞLARI UÇURURKEN DİŞİ DİĞER ERKEKLE ÇİFLEŞTİ AMA ERKEK KENDİ KAFESİNDEKİ DİŞİYLEDE ÇİFLEŞİYOR. NE YAPMAM GEREKİYOR?
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM İKİ TANE DİŞİ MUHABBET KUŞUM VARDI İKİ HAFTA ÖNCE İKİ ERKEK ALDIM İKİ AYRI KAFESE ÇİFT OLARAK AYIRDIM BUGÜN KUŞLARI UÇURURKEN DİŞİ DİĞER ERKEKLE ÇİFLEŞTİ AMA ERKEK KENDİ KAFESİNDEKİ DİŞİYLEDE ÇİFLEŞİYOR. NE YAPMAM GEREKİYOR?
Ö özcanduman Site Moderatörü Katılım 19 Şub 2015 Mesajlar 1,837 Konum Ankara Adı Özcan Soyadı Duman 13 Şub 2016 #2 Bir tanesine karar vermeniz uygun olur diye düşünüyorum.. Geniş bi salmaya 2 disi 2 yavruluk ve erkekte olur ama imkan meselesi... Saygılar
Bir tanesine karar vermeniz uygun olur diye düşünüyorum.. Geniş bi salmaya 2 disi 2 yavruluk ve erkekte olur ama imkan meselesi... Saygılar
E ECENGÜZ Yeni Üyemiz Katılım 3 Şub 2016 Mesajlar 20 Konum BALIKESİR Adı engin 14 Şub 2016 #3 Teşekkürler Özcan Bey