Erkek Tepeli & Dişi Düz Çiftimin Yavruları

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Çiftimin ilk kuluçkasında 3 yumurta oldu ve hepsi boş çıktı. İkinci kuluçkasında 4 yumurta oldu. Biri yuvada kırıldı, biri de boş çıktı. 2 yavru alabildim. Yavruların yumurtadan çıkışları 31 Temmuz- 4 Ağustos. Yavruların resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Başından beri merak ettiğim baba mavi ve tepeli-anne sarı ve düz, yavrular nasıl çıkacak acaba? Sanki perçemli olacak gibiler. Tam tüylenince daha belli olur heralde.

Allah sizlere daha iyilerini almayı nasip eder inşallah. Lütfen MAŞALLAH'ı eksik etmeyelim.

KUŞLARIMIN KAFESİ

ERKEK TEPELİ & DİŞİ DÜZ ÇİFTİM

YUMURTALAR

ÇIKAN 2 YAVRU

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah bunlarında yavrularını görürsünüz İnşallah

E

elaziz2316

Guest
MHBBET DELİSİ' Alıntı:
Maşallah tepeli çıkmamış galiba.
    Bana da öyle geliyor. Biraz perçem var gibi ama tam tepe yapmayacak galiba. Başka bir tepeli takımdan alınan yavrular ile bu yavruları eşleştirip tam tepeli alma hedefimiz var. Hayırlısıyla tabiki.

E

elaziz2316

Guest
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
MAŞALLAH  YAVRULAR HARİKA  GÖRÜNÜYORLAR
bu  çiftin altından aldığın yavruları kullanarak sağlam tepeliler elde edebilirsin 

saygılar
      Senin tepeliler gibi olmasa da onlara yakın tepeli yavrular alabilmek hedefim. İnşallah birgün Allah'ım nasip eder. Tabiki herkese de nasip etsin.

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Mavili beyazlı yavruda ğerçem var gibi benim fikrim Maşallah çok güzeller.. nazar değmesin..

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah'ı esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.