Erkek Ve Dişi İçin Birkaç Soru

alik36

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
KARADAĞ
Merhabalar, öncelikle dişiden başlıyayım. Sürekli yuvaya giriyor erkeği sokmuyor. Şimdi havuç verdim aldı yuvaya götürdü orda yiyor, erkekle hiç birşeyi paylaşmıyor bu yüzden erkeği dövüyor. Erkek de yeni tüyden çıkmak üzere dişi ye az kur yapıyor dişi ona yaklaşınca korkuyor ( dişi havuç felan verdiğimde vuruyor ondan olsa gerek ), dişi erkekden daha çok kur yapıyor. Erkeği değiştirmek istemiyorum. Ne yapabilirim ?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Resim koysaydınız daha net cevaplar alırdınız ama ben böyle biraz anlatmaya çalışıyım dişinin sürekli yuvaya giriyor olması dişinin kızıştığı anlamına gelir erkeğiniz tüyde ise zaten çiftleşme olamaz çünkü kuşlar tüy döneminde çiftleşmezler eşler arasında anlaşmazlık varsa, kavga eder veya dişi karşılık alamadığı için dövüyor olabilir dişinin anlaşabileceği kızışmış bir erkek almanızda fayda var bu şekilde sonuç almanız çok uzun sürecektir.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Resim koysaydınız daha net cevaplar alırdınız ama ben böyle biraz anlatmaya çalışıyım dişinin sürekli yuvaya giriyor olması dişinin kızıştığı anlamına gelir erkeğiniz tüyde ise zaten çiftleşme olamaz çünkü kuşlar tüy döneminde çiftleşmezler eşler arasında anlaşmazlık varsa, kavga eder veya dişi karşılık alamadığı için dövüyor olabilir dişinin anlaşabileceği kızışmış bir erkek almanızda fayda var bu şekilde sonuç almanız çok uzun sürecektir.