ERKEK ????

BATUNA

Üyemiz
Adı
GÜVEN
Soyadı
KAYMAK
İKİNCİ DİŞİYİDE YANINA KOYDUM.DİĞER DİŞİYLEDE KAŞIMALAR YEM YEDİRMELER FAKAT SONUÇ YOK.BU KEZ DİĞER DİŞİYİ YANINA KOYDUM AYNI FLÖRT ARTİSTİK HAREKETLER AMA MAALESEF YİNE TIK YOK.ERKEK KUŞTAN ÜMİDİ KESTİM ANLADIM Kİ BUNDAN Bİ NUMARA OLMAYACAK.ÇİFTLEŞMEYİMİ BİLMİYOR YADA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR?

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
ne kadar süre eş durdular? 4-5 süre sonra çiftleşenler var.

BATUNA

Üyemiz
Adı
GÜVEN
Soyadı
KAYMAK
İLK DİŞİYLE YAKLAŞIK 9 AY BUNUNLADA 1.5 AYDIR YANYANALAR.ERKEK ÜRKEK VE SANIRIM ACEMİDE.DİŞİLERİN İKİSİDE YAVRUYKEN BENDEYDİ.

ilbeyli

Üyemiz
Adı
halim
Soyadı
arslan
benim 4 çift kuşum var. iki çifin yavruları var ama bir çiftin dinlenme zamanı geldi  gibi(4. kez yumurtada) bir çiftimin dişisi kızgın ama erkeğini yeni aldım yani erkek kızgın değil. ben dinlendirmek istediğim çifti nasıl ve nerde dinlendiririm ya da sadece dişisini dinlendirsem erkeğini diğer kızgın dişiyle çift etsem olurmu. bilgilerinizden yararlanmak dileğiyle. selametle

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Halim ARSLAN' Alıntı:
benim 4 çift kuşum var. iki çifin yavruları var ama bir çiftin dinlenme zamanı geldi  gibi(4. kez yumurtada) bir çiftimin dişisi kızgın ama erkeğini yeni aldım yani erkek kızgın değil. ben dinlendirmek istediğim çifti nasıl ve nerde dinlendiririm ya da sadece dişisini dinlendirsem erkeğini diğer kızgın dişiyle çift etsem olurmu. bilgilerinizden yararlanmak dileğiyle. selametle
erkeğinde dinlenmeye ihtiyacı var çünkü oda dişiyi besliyor dinlendirmek için yavruluklarını çıkarmanız yeterli olacaktır eğer biryer bulup yumurtlarsa tekrar erkekle dişiyide ayırın ama konu açıp orada sorsaydınız daha iyi olurdu.saygılarla.