ERKEKMİDİR VE CİNSİ YASİ KONUSUNDA YARDİMİNİZ LTF

Oguzhan2

Yeni Üyemiz
Adı
Oguzhan
Soyadı
Belenbasi
Merhabalar
Sizce kusum erkekmidir ? Cinsi nedir ? Yasi konusunda bir tahmininiz olabilirmi ? 04 01 2013 de almistim ve yavru demislerdi fakat ozamanlar saldigimizda baya bi ucuyordu yorulmak bilmiyordu hic yakalayamiyordum kafesin icinde bile. Es alma zamani gelmismidir ?

Oguzhan2

Yeni Üyemiz
Adı
Oguzhan
Soyadı
Belenbasi
Merhaba
Alirken erkek diye verdiler, bu zamana kadar oglum oglum diye sevdim  :D
Ayna onune gelince bi kac kez yem kusmustu. Disilerde mi olur erkeklerdemi olur acaba.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kuşunuz %100 dişi 1 yaş cıvarı yavru alına bılır yerlı kuş eşe gelir.

Oguzhan2

Yeni Üyemiz
Adı
Oguzhan
Soyadı
Belenbasi
Demek bir kizim varmis :) tskler herkese
Peki es olarak gidip ben direk bir erkek mi almam gerekir yoksa kusum kendimi secsin esini. Nasil uygun olur sizce ?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Kuşunuzun maşallahı var  güzel bir dişi eger yanına eş almayı planlıyorsanız aldıgınız erkek kuşu kızışmış olarak alın ve ayrı kafeslerde 1-2 hafta beklesinler birbirlerine alışsınlar ben çok çektim :) :) yavru alamıyorum hala . :) bnm de böyle tatlı bir dişim vardı erkek kuşu alınca direk yanına attım erkeğe hiç alışmadı beni erkek kuştan daha çok sevio :)

Oguzhan2

Yeni Üyemiz
Adı
Oguzhan
Soyadı
Belenbasi
Tsk adas. Aslinda direk es alip koymicam. Tanidigim bi muhabbet ureticisi var. Kusumu ona birakicam. Bir odada kuslari salmis kendilerine es bulmalarini sagliyordu sanirim. Bu sekilde kusuma kendi istedigi esi secmesini saglicam

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Oğuzhan BELENBAŞI' Alıntı:
Tsk adas. Aslinda direk es alip koymicam. Tanidigim bi muhabbet ureticisi var. Kusumu ona birakicam. Bir odada kuslari salmis kendilerine es bulmalarini sagliyordu sanirim. Bu sekilde kusuma kendi istedigi esi secmesini saglicam
Rica ederim en akıllıcası da bu zaten :) benim bulunduğum konum itibari ile burda pek muhabbet kuşlarına önem vermiyorlar yetiştiren 1-2  yer biliyorum onlarda en fazla 10-15 çift yetiştiriyolar öyle büyük salamalrı yok.. Olsaydı ben de öyle düşünmüştüm kendi kuşum için ama malesef :D