U ugur_bozok66 Takipçi Üyemiz Katılım 8 Şub 2012 Mesajlar 125 Konum Ankara Adı uğurr Soyadı şahin 23 Nis 2013 #1 Benim Bir Çift Jumbom Var Ama Altında Bitane De yavru Var...Daha 19 Günlük Olmadan Tekrar Çiftleşmeye Başladılar ....Hayır Mı Niye Böyle Bi şey Yapıyorlar...Bilgisi Olan....?
Benim Bir Çift Jumbom Var Ama Altında Bitane De yavru Var...Daha 19 Günlük Olmadan Tekrar Çiftleşmeye Başladılar ....Hayır Mı Niye Böyle Bi şey Yapıyorlar...Bilgisi Olan....?
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 23 Nis 2013 #2 normaldir son derece normal...
Y Yiğitcan KEKEÇ Takipçi Üyemiz Katılım 27 Ağu 2012 Mesajlar 209 Konum İstanbul Adı Yiğitcan Soyadı KEKEÇ 23 Nis 2013 #3 Kiziştirici yem verdiyseniz ya da mamalarinda bu tur bir yem varsa tekrardan çiftleşebilirler.
U ugur_bozok66 Takipçi Üyemiz Katılım 8 Şub 2012 Mesajlar 125 Konum Ankara Adı uğurr Soyadı şahin 23 Nis 2013 #4 Mert AYDIN' Alıntı: normaldir son derece normal... Genişletmek için tıkla ... bana Yavru Ufak Geldi Daha yuvadan Atlamadan Mı Yumurtlayacak...
Mert AYDIN' Alıntı: normaldir son derece normal... Genişletmek için tıkla ... bana Yavru Ufak Geldi Daha yuvadan Atlamadan Mı Yumurtlayacak...
S seanpoul58 Uzman Üyemiz Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 614 Konum Sivas Adı Ozan Soyadı SARIYILDIZ 23 Nis 2013 #5 Yavruyuda Besler kuluçkayada yatar Anormal bişey yok kızıştırıcı yem kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor olabilir
Yavruyuda Besler kuluçkayada yatar Anormal bişey yok kızıştırıcı yem kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor olabilir
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 23 Nis 2013 #6 Mert AYDIN' Alıntı: normaldir son derece normal... Genişletmek için tıkla ...