erken mi yumurtladılar?

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
sayın üstadlar 1 çiftim yavrularını 3 gün önce yeme düşürdü. bu dişi ve erkeği kavga ettikleri için yavrular yeme düşmeden 7-8 gün önce ayırmıştım.yavrular 3gün önce yeme düştü.bende dişiyi tekrar erkeğin yanına attım.o an arka arkaya 5-6 defa çiftleşmişlerdi. bugün baktımki 1 tane yumurta gelmiş.acaba bu yumurta erken mi geldi?normal midir? şimdiden teşekkürler üstadlar. herkese hayırlı üretimler

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
süper dişiniz var kardeş bu normal yavrular yuvada iken bile yumurtlama ihtimalleri var tebrikler.........

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
süper dişiniz var kardeş bu normal yavrular yuvada iken bile yumurtlama ihtimalleri var tebrikler.........
teşekkürler ayhan bey.inşallah yine sağlıklı yavrular verirler bana :)

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Normal bir durum. Benim de kuşlardan biri yavru varken yumurtladı. kuluçkaya yavrusuyla yatıyordu.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
arkadaşların dediği gibi benimde yavrular varken hatta 3    4 yavru varken bile yumurtlayan çiftlerim oldu ama siz dişiyi ayırmışsınız ilk yumurtanın boş çıkma ihtimalide olabilir erkek olmasa bile dişi yine de yumurtlayabilir

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
problem yok dişi muhabbet kuşları genelde  yavrular yuvadan atlamadan bir daha yumurtlar

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
yumurtlaya bilir normaldir.benim tavsiyem 3.kuluçkadan sonra kuşlarınızı dinlendirmeniz

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Evet arkadaşlarımızın dediği gibi normal bir durum.ama kesinlikle 3.yavru döneminden sonra kuşlarınızı dinlendiriniz 30 gün  sonra tekrar eşe atınız.....