erzincan hobi hanem

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
allah keyif afiyet huzur versin her daim. üretim sürecinizde başarılar dilerim.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Maşallah, hayırlı üretimler.
Yuvalık kapaklarında havalandırma deliği yok gibi görünüyor, yoksa en kısa zamanda açarsanız iyi olur.

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
kapak araları standarda gore bıraz daha acık o yuzden acma geregı duymadım ama yınede acmam gerekıyosa acayım

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA KARDEŞ HOŞGELDIN MAAŞALLAH TIRIŞTIRIL KUMESIN VAR ALLAH CC EKMEĞİNİ YEDİRSİN HAVALANDIRMA AÇARAK İÇERİDEKI HAPSOLAN HAVAYI GIRIŞ ÇIKIŞ SICAK SOĞUK DENGESİNDE ÇOK GUZEL BIR ŞEKILDE SAĞLAMAK GEREK YUVALIKLARIN DELİKLERİ TABANA MESAFESİ YAKINDIR MUHAKKAK YAVRULAR ERKEN ATLAYARAK SUKINTI YARATACAKTIR SLM

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
allah ragzı olsun agbi termestatık havalandırma mevcut ıcerının ısını sabıt tutmakta.yuvalık kısmında haklısınn ama elden gelen bısı yok erken atlıyanıı gerıı yuvalıga koyorumm :D

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Hayırlı olsun ustam.Allah hayırlı üretimler nasip etsin.Maşallah.Abi kaç tane box kafes aldın?Ölçüleri ne (1 göz için) ve (toplam box kafesin ebatları için) ? Birde box kafesin yapıldığı malzeme sunta değil mi?Bol üretimler dilerim.

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
allah keyif afiyet huzur versin her daim. üretim sürecinizde başarılar dilerim.

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
ölcüleri 45 * 45 evet suntadan yapılmıstır.her bir sütünda 10 adet box vardır.bende 7 adet bu şekilde box bulunmakta.temenileriniz icin teşekür ederim