ERZURUMDAN HERKESE SELAM

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
arkadaslar herkese merhaba ben erzurumda üretim yapan bir kardesinizi​m malum havalar soğumaya basladı ve erzurum kısını hepiniz bilirsiniz bu bizim üretimde ilk kışımız olacak maliyeti en düşük ısıtmayı nasıl yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim UFO falan deneyelim dedik çok maliyetli nasıl bişey yapabiliriz simdiden hepinize çok tsk ederim

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
ben erzincanda üretim yapıyorum. soba kullanıyorum.en ucuz ve kontrollü ısıtma doğal gazdır bence

mksarikaya

Üyemiz
Selamlar ibrahim bey bende erzurumda üreticiyim Telefon numaram 0507385268. Erzurumda kıs sartlarında üretim yapmış birisi olarak size tavsiyem merkezi sistem ısıtmalı ya da kombili bir yerde üretim yapmanız. yoksa kıs sartlarında elektrik faturası üzer. bana her zaman telefonla ulaşabilirsiniz. Elimden bir sey gelirse seve seve yardımcı olurum..

Sağlıcakla kal

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
hepinize tsk ederim abi telefonunu aldım en kısa zamanda görüşelim ben ararım seni bide sormak istediğim yağlı radyatör öneriyor çoğu acaba elektirik sarfiyatı nedir nasıldır bilgisi olan yardımcı olabilirmi yer fazla büyük değil 13 14 metre kare

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
ben ilçede olduğum için doğalgaz malesef yok sobaya gelince soba olmaz tütmesi falan yağlı radyatör sanırım alacağım ama elektirik maliyeti kafama takılıyor?

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
İbrahim TADİK' Alıntı:
arkadaslar herkese merhaba ben erzurumda üretim yapan bir kardesinizi​m malum havalar soğumaya basladı ve erzurum kısını hepiniz bilirsiniz bu bizim üretimde ilk kışımız olacak maliyeti en düşük ısıtmayı nasıl yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim UFO falan deneyelim dedik çok maliyetli nasıl bişey yapabiliriz simdiden hepinize çok tsk ederim
yalıtımı çok iyi yaparsanız ufo kullanabilirsiniz

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HOŞ GELDİN YA  DADAŞ......BEN DE  BİR ERZURUMLU OLARAK BİLİRİM BACADAN BACAYA ATLARKEN SOGUKTAN  DONAN KEDİLERİ..O YÜZDEN EN İDALİ MALİYET ACISINDAN SANIRIM SOBA TEHLİKESİDE  VAR TABİ...AMAA YİNEDE  SİZBİLİRSİNİZ....SERKAN GÜRBULAK  ÜSTADIMIZ VAR SHOW JUMBODA  İDDALI SİTEDEN  BİR ARAYINIZ  BULURSUNUZ...BU ARADA  İSTANBULDAN SELAMLAR...